جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست ~..مشاوره عنوان رمان..~

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام ~..مشاوره عنوان رمان..~ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 2,117 بازدید, 55 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع ~..مشاوره عنوان رمان..~
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سایه مولوی

Raha Bagheri

سطح
2

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Mar
144
4,154
مدال‌ها
6
• عنوان فعلی اثر: .....
• ژانر اثر: عاشقانه
• خلاصه اثر: آنا دختری کم حرف و آرام که در سن 15 سالگی عاشق پسر عمه اش آمین میشود، آمین برای تحصیل به آلمان میرود و حال بعد از 5 سال بازمیگردد.. آیا آمین عشق آنا را میپذیرد؟؟
•واژگان مدنظر شما:
سلام عزیزم
پیشنهاد من

اقبال پی‌گم
یا
طالع پی‌گم

اقبال و طالع مترادف کلمه بخت و پی‌گم مترادف کلمه گم شده
با توجه به خلاصه‌ای که شرح دادی، به نظرم متناسبه و تکراری هم نیست

ZODIAK

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
5
5
مدال‌ها
2
عنوان فعلی اثر:عشق به سبک یین و یانگ
ژانر اثر:عاشقانه،درام،مذهبی،مافیایی
خلاصه:داستان یک دختر که خیلی پاکه و همین طور مظلوم و معصوم که در اثر یه اتفاقایی خیلی شانسی میوفته دست بیرحم ترین ادم یه باند مافیایی و اون ادم هیچ اعتقادی به خدا و اینجور چیزا نداره و یه جورایی جذب این دختر میشه اسم پسر بردیا و اسم دختر فرشته‌اس خلاصه خیلی چیزا سرشون میاد و در اخر عاشق هم میشن و...
واژگان مدنظر:کلمه ای که دارای تضاد باشه و همین طور به چیزای الهی ربط داشته باشه

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
عنوان فعلی اثر:عشق به سبک یین و یانگ
ژانر اثر:عاشقانه،درام،مذهبی،مافیایی
خلاصه:داستان یک دختر که خیلی پاکه و همین طور مظلوم و معصوم که در اثر یه اتفاقایی خیلی شانسی میوفته دست بیرحم ترین ادم یه باند مافیایی و اون ادم هیچ اعتقادی به خدا و اینجور چیزا نداره و یه جورایی جذب این دختر میشه اسم پسر بردیا و اسم دختر فرشته‌اس خلاصه خیلی چیزا سرشون میاد و در اخر عاشق هم میشن و...
واژگان مدنظر:کلمه ای که دارای تضاد باشه و همین طور به چیزای الهی ربط داشته باشه
فرشته‌‌ی نسک
پرستش یاغی

ZODIAK

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
5
5
مدال‌ها
2
عنوان فعلی رمان: یین و یانگ
ژانر اثر: جنایی
خلاصه‌ی اثر:چیره شدن غریزه بر خشم باید جالب باشه همونطوری که غریزه‌ی مری دختری ۱۶ ساله به خشم استاد ریاضی ، استاد اسمیت غلبه کرد. مری از زندگی روشن به سیاه چاله‌ی تاریکی فرو میره و شاید برای اون این زندگی با ظاهری اروم و باطنی پر تلاطم و وحشیانه خوشایند باشه. مری کسیه که استاد وحشی و طغیانگرش رو برحسب غریزه میکشه. ولی ماه همیشه پشت ابر میمونه و مری بعد از این میتونه راحت زندگی کنه؟ مری می تونه دوباره به روشنایی وارد بشه یا به قعر سیاهی فرو میره؟...

واژگان مدنظر: یه واژه مثل تناقض بین دوچیز بین تیره و روشن چون مری از زندگی روشن کنده و به سیاه چال تاریکی میوفته...

آخرین ویرایش:

.Moon.

سطح
0

- مدیر آزمایشی تالار زبان؛)
پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
Jun
2,015
8,557
مدال‌ها
2
عنوان فعلی رمان: شهرزاد
ژانر اثر: عاشقانه
خلاصه‌: من دلبسته به تو بودم؛ با هراسی پوچ و خیالی واهی ازت گذشتم، با کمکت به آرزوی دیرینه‌ام رسیدم..
حال باید برای داشتنت تلاش کنم و تویی را که از دست داده بودم دوباره به خود بازگردانم؛ این‌بار دیگر از تو نمی‌گذرم..

Atiye♡

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار عکس و فیلم
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
بازرس انجمن
ناظر کتاب
ناظر ادبیات
ناظر تایید
Jun
349
616
مدال‌ها
2
عنوان فعلی رمان: شهرزاد
ژانر اثر: عاشقانه
خلاصه‌: من دلبسته به تو بودم؛ با هراسی پوچ و خیالی واهی ازت گذشتم، با کمکت به آرزوی دیرینه‌ام رسیدم..
حال باید برای داشتنت تلاش کنم و تویی را که از دست داده بودم دوباره به خود بازگردانم؛ این‌بار دیگر از تو نمی‌گذرم..
آسوی تعشق
آسو در کردی یعنی افق طلایی
تعشق هم یعنی عشق

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
620
10,124
مدال‌ها
2
عنوان فعلی:شیاطین میانِ ما زندگی می‌کنند.
ژانر اثر: ترسناک
خلاصه :تئودور زلنسکی پزشک جوانی است که مشغول گذراندن دوره‌ی تکمیلی تخصص‌اش است، به کار کردن در یک آسایشگاه روانی که در یک شهر کوچک قرار دارد دعوت می‌شود. این برایش بهترین فرصت است تا کسب تجربه کند و دانشش را محک بزند، بنابراین پیشنهادشان را قبول می‌کند و به آن شهر پر رمز و راز سفر می‌کند
مقدمه: این شهر پر از رمز و رازهای خون آلودست.
اینجا شهریست که مرگ سایه به سایه آدم‌ها پیش می‌رود.
در این شهر رحمی نمانده، انسانیتی هم.
اینجا آدم‌هایش یکدیگر را می‌درند‌ و خون همدیگر را می‌مکند.
اشتباه نکنید اینجا شهر زامبی‌ها نیست،
شهر خون آشام‌ها هم نیست.
در اینجا کمی، فقط کمی انسانیت مرده است.
میخوام اسمی باشه که به مقدمه بخوره اسمی که کوتاه باشه اما بتونه اوج ترس و وحشت داستان رو منتقل کنه.

لِئا.

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
248
3,172
مدال‌ها
2
در پیشگاه اهریمن
هلاکت/تسخیر بشریت