جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مصاحبه مصاحبه جواد عزتی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه بیوگرافی ها توسط ASHVAN با نام مصاحبه جواد عزتی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 332 بازدید, 15 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه بیوگرافی ها
نام موضوع مصاحبه جواد عزتی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
دو سه کاراکتر را خیلی خوب بازی می کند، مثلا کسی که دنبال نقش روحانی و بچه مذهبی باشد، حتما به سراغ شما می آید.
یک دوست یک حرفی به من زد که خیلی به من چسبید. البته ممکن است خودستایی باشد، ولی می گویم. به من گفت تو هر نقشی بازی کرده ای گفتند از این به بعد برای این نقش فقط جواد عزتی؛ پیرمرد بازی کردم گفتند از این به بعد فقط پیرمرد بازی کند. روحانی بازی کردم همین طور. کمدی رئالیستی بازی کردم همین طور. من اصلا به این چیزی که شما می گویید منفی نگاه نمی کنم و به نظرم اتفاق خوبی است. اینکه اگر پیرمرد بازی کردم دوباره از من خواستند بازی کنم یا اگر روحانی بازی کردم باز این اتفاق بیفتد.

در فیلم جدید عطشانی هم روحانی هستید؟
یک مقدار شکلش فرق می کند. یک طلبه ای است که یک هفته است آمده و ثبت نام کرده.

چطور سر از آلمان در می آورد؟
برای شرکت در یک سمینار برای یک طلبه دیگری دعوت نامه می آید و این هم خودش را می اندازد و می رود.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
نقش مقابل تان چه کسی بود؟
یک پسری که اولین کارش است و قبلا هم هیچ علاقه ای به بازیگری نداشته و اتفاقی علی عطشانی او را می بیند.

برای شما پارتنر خوبی بود؟
اصلا نقش اصلی او است و خیلی خوب بود.

فیلم خوب درآمده؟
نمی دانم. من کلا هیچ فیلمی را حدس نمی زنم، کارهای عطشانی را هم اصلا حدس نمی زنم.

شایعه شده بود که گلشیفته فراهانی هم قرار بوده در این پروژه بازی کند.
نه. من هیچ وقت او را ندیده ام و فقط شایعه بوده. البته من ترجیح می دهم فیلمم من را بزرگ کند تا حاشیه ها.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
در تیپ روحانی بازی کردن ساده نیست و هر کسی نمی تواند این نقش را در بیاورد؛ در این زمینه آشنا دارید؟
این سختی که شما می گویید من یک مقدار تخصصی تر به آن نگاه می کنم. برای اینکه این سختی در همه نقش ها وجود دارد. در فرشته ها با هم می آیند من هر جا می رفتم باید توضیح می دادم که قبل از اینکه به روحانی بودن این شخصیت نگاه کنم، به پدر بودنش نگاه می کنم. اگر من طلبه هم می خواستم بازی کنم، مطمئنا خیلی در مورد آن تحقیق کرده ام. اولین بار برای بازی در طلا و مس با بهروز شعیبی یک هفته قم ماندیم و در حجره با طلبه ها زندگی کردیم و دوستان خیلی صمیمی پیدا کردم که هنوز هم با آنها در تماس هستم. واقعیت این است که همین طوری دنبالش نرفتم.

در بین نزدیکان تان طلبه نداشتید؟
در اقوام و نزدیکانم داشتم و مطمئنا یک تحقیقی کرده ام که به سراغش رفته ام. ولی باید به همه کاراکترها این طور نگاه کرد. اینکه شما با طلبه ها فاصله دارید و نمی دانید زندگی شخصی شان چطور می گذرد، برایتان جذاب می شود وقتی من نمایشش می دهم. ولی در مورد همه کاراکترها باید به همین ریزبینی رفتار کرد و همین کار را هم می کنیم ولی متاسفانه اینها را سطحی می بینیم.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
از اقوام بودند ولی نمی گویید چه کسی؟
هرکسی؛ اقوام یا دوستان یا آن تحقیقی که انجام دادیم. با این سوال یک مقدار تحقیق بازیگر کوچک می شود. چه از دوستانم و چه از کسانی که به قم رفتم و در خانه شان ماندم کمک گرفتم.

برای همه نقش ها این کار را می کنید؟
بله واقعا حیف است اگر این کار را نکنیم.

برادرتان طلبه است؟
نمی دانم!

مگر می شود؟
من می دانم برادرم فقه خوانده. ولی این یک رتبه است؛ با این رتبه یک نفر طلبه حساب می شود یا نه، من این را نمی دانم.

از ایشان هم کمک گرفتید؟
نه.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
بچه هیاتی هستید؟
بله به شدت

در برنامه خندوانه گفتید غذا زیاد درست می کنید.
من کلا آشپزی را دوست دارم و آشپزی هم می کنم و بلد هم هستم.

در رستوران خودتان هم آشپزی می کنید؟
نه چون شعبه جای دیگری را داریم. اصلا در غذا نمی توانیم دخالت کنیم.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8