جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مصاحبه مصاحبه رامبد جوان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه بیوگرافی ها توسط ASHVAN با نام مصاحبه رامبد جوان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 285 بازدید, 13 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه بیوگرافی ها
نام موضوع مصاحبه رامبد جوان
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
شبهای پنج شنبه در برنامه خندوانه کتاب، تئاتر یا برنامه گالری ها را معرفی می کنید؟ درباره علت این کار و ضرورت معرفی کالای فرهنگی در یک برنامه توضیح می دهید؟

– من هر وقت که جلوی دوربین یک برنامه ای کار کرده ام خودم را موظف می دانم که هر کالای فرهنگی عرضه شده را معرفی کنم. به نظرم این وظیفه رسانه است و باید این کار را انجام دهد. من چون برنامه ام برای عامه مردم است این کار را می کنم و جالب است که برایتان بگویم پنجشنبه گذشته سه کتاب معرفی کردم .

وقتی ابتدای هفته به شهر کتاب رفتنم صاحب مغازه خواهش کرد تا اسامی کتابهایی که قصد معرفی آنها را دارم را قبلا به او اطلاع دهم تا بتواند جوابگوی مشتریان این کتابها پس از معرفی از طریق خندوانه باشد ومسایلی از این دست نشان می دهد که مسیر ما برای معرفی کالاهای فرهنگی و آثار هنری درست بوده است .

عناوین کتاب ها بر چه اساس انتخاب می شوند ؟

– مشوق خانوادگی من در ایجاد عادت به کتاب خوانی خواهرم بوده است و مدتهاست که حداقل هر 10 روز یک بار دو ساعتی را در یک کتاب فروشی می گذرانم تا در جریان آخرین انتشارات قرار داشته باشم و در نتیجه از اطلاعات کافی برای معرفی کتاب یا برنامه های فرهنگی و هنری برخوردار هستم.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
با توجه به محدودیت هایی که در تلویزیون برای موسیقی وجود دارد ، چطور برای استفاده از موسیقی در خندوانه برنامه ریزی می کنید؟

– خندوانه نیاز به موسیقی زنده دارد تا مناسب با حال برنامه و استودیو موزیک های مختلف اجرا شود. ابتدا از گروه ˈکلمˈ برای انجام این همراهی دعوت کردم اما چون نمی توانستیم آنها را نشان بدیم بعد از مدت کوتاهی موزیک هایشان را ضبط کردند، و برای پخش در اختیار ما قرار دادند . بعد از اینها با گروه موزیک ˈبُمرانیˈ که یک اجرای هم در برنامه داشتند و به نواختن ˈکاخونˈ پرداختند ، همکاری کردیم. جالب است که بدانید بزودی گروه بمرانی با بهره داری از قابلیتی که در دستگاههای ˈآی پدˈ برای نواختن انواع سازها وجود دارد اقدام به اجرای قطعه موسیقی خواهد کرد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
سخن پایانی….

– نکته پایانی که باید عنوان کنم و اتفاقا نمی خواستم به آن بپردازم ضمن تشکر از نویسندگان متعهد مطبوعات ما این است که چند وقت پیش یکی از نویسندگان نشریه ˈکافه سینماˈ در نقد برنامه خندوانه تیتر زده بود ˈباز یک کپی صد در صد از برنامه خارجیˈ بعد در ادامه مرا متهم به تقلید برنامه ای با اجرای ˈجیمی فالنˈ کرد. در برنامه مورد اشاره نشریه مورد اشاره 12 تخم مرغ که 8 تای آن پخته شده را به پیشانی هنرمندان و ورزشکارانی مشهوری مثل دیوید بکام و … می زنند و اصابت دو تخم مرغ پخته نشده به سر فرد موجب باختن وی خواهد شد اما من چون نمی توانستم این بازی را با هنرمندانمان انجام دهم از تماشاگران خندوانه خواستم آن را انجام دهند و در مجموع در سه قسمت 3 دقیقه ای از افزون بر 4000 دقیقه برنامه ای که تاکنون پخش شده این بازی را در برنامه داشتیم.

اینکه 9 دقیقه را در برابر تمامی زحمات عوامل تهیه این مجموعه گذاشته و کل کار را کپی عنوان کنند کج سلیقگی و بی انصافی است و من انعکاس این نوع انتقاد های شخصی را دشمنی با مردم می دانم. جالب این است که نویسنده مورد نظر با طرح ادعای واهی خود مخاطبان را دعوت به ندیدن برنامه می کند، طرح این گونه نقدهای بی اساس بی احترامی به شعور مخاطبینی است که بدون حب و بغض شخصی صادقانه به تماشای برنامه مورد علاقه شان می پردازاحترام به نظر مخاطبان شعار اصلی ماست . بدیهی است که به منظور ارتقای سطح کیفی برنامه خندوانه نقد سازنده صاحب نظران مطبوعاتی را به دیده منت پذیرا هستیم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8