جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

همگانی مطالبی از سنجاب انجمن

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط -پریزاد- با نام مطالبی از سنجاب انجمن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 655 بازدید, 9 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع مطالبی از سنجاب انجمن
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12
درود بر شما خواهر و برداران گرامی... ‌‌.

◇( از انجایی که؛ برادران بسیار کمبودشان حس می‌شود درود خواهران. )

در این تایپک با مطالب خنده‌ دار روبه رو خواهید شد.
از آنجایی که؛ با لقب سنجاب انجمن( @پریزاد ) به تازگی در انجمن فعالیت می‌کنم، اینگونه بگویم که؛ اولین شعبه سنجاب انجمن در این تایپک می‌باشد.
و همچنان خود را همیارسرپرست کلاغ انجمن معرفی می‌کنم ( @سرجوخه؛ ) و در نبود حضور ایشان یعنی کلاغ انجمن گویی من در سیع که؛ همانند وی (@سرجوخه؛ ) فعالیت خواهم کرد... .

باتشکر از مسئولین، و بازرسان انجمن در حذف یا بسته نکردن موضوع؛)
از فرستادن موضوعات بی ربط مانند سلام خوبی؟ خوبی احوالت؟ خودداری کنید✔️🌷

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12
خبری جالب از روستا

گویی دیشب زنی به نام مریم در خانواده شش نفره‌ی خود به علت فشار خون‌پایین‌اش راه‌ی بیمارستان شده است... ، پدر بنده که؛ گویی یکی از دوستان همسر ایشان بوده از همسر آن زن این سوال را می‌پرسد که؛ چه بر سر مریم خانم افتاده ‌است، همسرش رضا اینگونه می‌گوید که دیشب قبل از خوابیدن دو عدد قرص خواب آور می‌خورد و فردا که؛ از خواب بلند می‌شود می‌بیند که؛ زنش مریم در خانه نیست!
از دخترش زینب که؛ دوست بنده است سراغ زنش را می‌گیرد ؛/
دخترش در پاسخ می‌گوید:
- مامان دیشب حالش بد بود! ... هر چقدر صدات زدیم، گرفتیم موهات رو کشیدیم لگد بهت زدیم بیدار نشدی، پس واسه‌ی امبولانس زنگ زدیم آن را به بیمارستان بردند.
#در قالب رضا که برای پدرم می‌گوید که؛
اصلاً متوجه‌ی این اتفاق‌ها نشده ام و هیچ یک از آن لگد و کشیدگی موهایم را حس نکردم! حتی نبود زنم را... .
و اینگونه بوده که زن بعد از برگشت به خانه شروع به کنایه و تکیه انداختن به شوهرش می‌کند
:/

"خبر فعلی از سنجاب انجمن"

در انتظار خبر ها جالب تر باشید از سنجاب انجمن... .
از دادن هر گونه پوکر پرهیز کنید✔️😂

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12
درود و خسته نباشید به دانش آموزان ....✔️
سنجاب انجمن با خبر هایی تازه بازگشته‌است... .

همه می‌دانید که؛ گویی امروز روز اول مدرسه است! از انجایی که در روستای ما مدرسه پسرانه تا یک ماه به هیچ گونه پایشان را در مدرسه نمی.گذارند ما دختر ها مجبوریم که؛ ..(میگفتم براتون😂🤌🏻).. از همین روز اول مجبور هستیم که راه خانه و مدرسه را طی کنیم و در راه برگشت با آفتاب شدید مواجه شویم..
و هرکس مورد لطف قرار بگیرد و نیاید فردای آن باید در دفتر مدیر بنگاهی برگزار کند:/
از آنجایی که پدرم مرا ساعت پنج بیدار کرده با خود گفتم چه بهتر است همسایه ها هم بیدار شوند و ز این شد که صبح گاه با یک تلفن باقی دانش آموزان همسایه را بیدار کردم✔️
روز بازگشت من به مدرسه روز بازگشت به اکیپ‌مان هم دلالت کرد! از انجایی که دختری خجالتی نیستم کلاس هفتفی ها را آنقدر نظاره کردم و از لباس هایشان اشکال گرفتم که گویی واضح می‌گفتن : "به توچه اخه؟" و من در جواب میگفتم بامنی؟ من که با تو نبودم والا!

( و اینگونه است که سنجابتون کمی ترسو میباشد✔️)
خبر گذاری سنجاب انجمن
◇ منتظر خبر هایی دیگر از سنجابتون باشید🙇🏼‍♀️😁

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12
درود و خسته نباشید.
سنجاب انجمن همراه با خبر هایی تازه که بیشتر به کار کسانی که نمایه‌شان در حال خاک خودگی است می‌خورد. توجه و نکته بین باشین در ادامه بحث✔️

دو ، سه سرکار خانم محترم بنا به تصمیم اینکه امشب به وقت خواب دیگران به نمایه های خاک خورده و تار عنکبوتی ها بروند و آن نمایه را برای فرد به قول خودشان و خودم .برتکونیم. 🤣
خو منم هستم چی فکر کردین مگه میشه من نباشم تو این کار خیر پُر ثواب؟ ♡_♡

خب همان طور که می‌گفتم صاحب نمایه های خاک خورده امشب را تا صبح مسؤلیت محافظت از نمایه خود را بر عهد بگیرند تا اعلان هایشان از در بی دری نابود ساخته نشود •_•
و یا برای خوشحالی ما و همچنان خودم و کلاغ جونم همکاری کرده و همراه با ویران گران نمایه هم دست شوند و نمایه خود را نابود کنند .

با تشکر از همه‌ی سرکار خانم و.. برای همراهی یکی دیگر از خبر های سنجاب انجمن:)

کارد ویران گران
@ill_mah
@Tara Motlagh
@شهرزاد قصه گو
به احتمال زیاد شری جون خودمم باشه
@پریزاد

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12
☆تا وقتی من هستم هر چی نمی‌دونی بپرس فقط انتظار جواب درست ازم نداشته باش☆
در جواب سوالت وقتی اینو یه رفیقت(@ام کا اچ p.r) بده یعنی این رفیق فرشته‌ای از طرف خداست! چون هم مث خودت فرشته اس و هم تو رو میفهمه!.. .

تشویق بفرمایید بانو @ام کا اچ p.r یسنای مهربون خودم؛) تشریف بیارید روی صحنه✔❤️

@Tara Motlagh
@مبینای ایران
@ill_mah
@شهرزاد قصه گو
و باقی دوستانی که تور کردم مبارکم باشه الهی🤣❤️

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,867
16,785
مدال‌ها
6
اومدم داداش کی امضا می‌خواد!؟🤨😂🤍
آقا جان من اعتراض دارم چرا اون حرف خفنمو نذاشتین؟! 😎😂☠️

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
2,867
16,785
مدال‌ها
6
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12
☆تا وقتی من هستم هر چی نمی‌دونی بپرس فقط انتظار جواب درست ازم نداشته باش☆
در جواب سوالت وقتی اینو یه رفیقت(@ام کا اچ p.r) بده یعنی این رفیق فرشته‌ای از طرف خداست! چون هم مث خودت فرشته اس و هم تو رو میفهمه!.. .

تشویق بفرمایید بانو @ام کا اچ p.r یسنای مهربون خودم؛) تشریف بیارید روی صحنه✔❤️

@Tara Motlagh
@مبینای ایران
@ill_mah
@شهرزاد قصه گو
و باقی دوستانی که تور کردم مبارکم باشه الهی🤣❤️
Screenshot_۲۰۲۳۰۹۲۷_۲۱۲۹۰۰_Chrome.jpg
حرف خفن ایشان

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12
تا خبر ها بعد منتظر باشید...
اسپم داده نشود تا فردا، تا منم باشم😁❤️

شب زیبایتان بخیر... .
کارد ویران گران شما ادامه فعالیت بدین من خوابم میاد🥱.

بالا پایین