جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه معرفی کتاب، متن برگزیده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط Rozaleh با نام معرفی کتاب، متن برگزیده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,873 بازدید, 367 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع معرفی کتاب، متن برگزیده
نویسنده موضوع Rozaleh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Rozaleh
موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
سعی کرده‌ام بخشنده باشم. با این حال. در زندگی‌ام زمان‌هایی بوده، سال‌های زیادی بوده، که خشم بر من چیره شده. زشتی‌ها زیر و رویم کرده. لذت خاصی از تلخی برده‌ام. خودم به پیشوازش رفته‌ام. بیرون ایستاده بوده، و من دعوتش کرده‌ام داخل. به دنیا اخم می‌کردم، او هم به من اخم می‌کرد. نگاه مشئمزمان به هم قفل شده بود.

تاریخ عشق – نیکول کراوس

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
ولادیمیر: (با لحن موعظه‌گر) هرکس باید بار درد خودش را به دوش بکشد. (آه می‌کشد.) تا بمیرد. (بعدِ یک لحظه تامل.) و از یادها برود.

در انتظار گودو – ساموئل بکت

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
چه بسا که احساس‌هاى ما همه از همین دست باشد. خود را میان موجوداتى شبیه به خود مى‌پنداریم اما جز صخره‌هاى یخ پوش و سنگستانى به زبانى نامفهوم گویا چیزى در اطرافمان نداریم.

بیابان تاتارها – دینو بوتزاتى

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
اگه گذشته رو از دست بدیم چه جوری خودمونو بشناسیم؟

خوشه‌های خشم – جان اشتاین بک

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
هر موجودی در مبارزه زندگی تنهاست، همان‌طور که در روز مقرر، هنگام مرگ تنهاست.

خانواده تیبو – روژه مارتن دوگار

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
تقریباً رنج تنها عاملی است که می‌تواند روح خواب‌آلود آدم را از خواب بیدار کند.

هندرسون شاه باران – سال بلو

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
هر کار که بکنی می‌دانم که درست است، چون از وقتی می‌شناسمت با احساسی عمیق فهمیده‌ام که تو هرگز چیزی نمی‌گویی که با هستی‌ات در تضاد باشد. درواقع من اگر مرد به دنیا آمده بودم دلم می‌خواست یکی مثل تو باشم.

خطاب به عشق – نامه‌های عاشقانه آلبر کامو و ماریا کاسارس

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
آنچه انگیزه‌ی زندگی نامیده می‌شود در عین حال می‌تواند انگیزه‌ای عالی برای مردن باشد.

اسطوره سیزیف – آلبر کامو

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
پوچی، این نکته را برایم روشن می‌سازد: فردایی وجود ندارد. از این پس این را دلیل آزادیِ کامل خود می‌دانم.

اسطوره سیزیف – آلبر کامو

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
دغدغه فکری مردم عادی فقط این است که وقت بگذرانند، اما دغدغه کسی که استعدادی دارد این است که از آن استفاده کند.

در باب حکمت زندگی – آرتور شوپنهاور

بالا پایین