جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه معرفی کتاب، متن برگزیده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط Rozaleh با نام معرفی کتاب، متن برگزیده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,917 بازدید, 367 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع معرفی کتاب، متن برگزیده
نویسنده موضوع Rozaleh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Rozaleh
موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
ولی حتماً لازم نیس یکی آدم بدی باشه و تو رو افسرده کنه. طرف می‌تونه آدم خوبی باشه و باز هم افسرده‌ت کنه.

ناطور دشت – دیوید سلینجر

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
عاشقی کن بیخیال وصل و هجران ای عزیز گاه گاهی جاده‌ها از شهر مقصد بهترند.

چیزهایی هست که نمی‌دانی – علی سلطانی

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
خیلی عجیب است که گاهی اوقات، خاطره‌ی مردگان، بسیار طولانی‌تر از خاطره‌ی یک زندگی ربوده شده به زندگی خود ادامه می‌دهد.

خدای چیزهای کوچک – آرونداتی روی

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
خجالت‌آور است تماشای کسی که آخر عمری خود را موشکافی می‌کند و به این نتیجه می‌رسد تنها چیزی که با خود به گور می‌برد شرمِ زندگی نکردن است.

جزء از كل – استیو تولتز

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
امروز قرار است بمیرم و حالا، از هر زمان دیگری، زنده ترم.

هردو درنهایت می‌میرند – آدام سیلورا

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
تو به من زندگی ندادی؟ دادی؟ در واقع نه. فقط این‌که زندگی قبلی‌ام را هم خراب کردی، درهم شکستی و تکه تکه‌اش کردی. حالا من با خرابه‌هایش چه کنم؟

پس از تو – جوجو مویز

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
گنگ بود! همه چیز گنگ بود و رفتنت را در هر معادله‌ای جای گذاری می‌کردم جوابی به دست نمی‌آوردم. بعد از تو، آن شهر جای ماندن نبود! فرار کردم از تو… از خودم… از قول و قرارهایی که در نطفه خفه شد! ابتدا آن شهر و بعد از آن نتیجه‌ی افکار پریشانم می‌گفت این دنیا جای ماندن نیست… نشستم و پاییز هزار و سیصد و رفتنت را ورق زدم و ورق زدم و ورق زدم که رسیدم به خط پایان… نه… گاهی هیچ دلیلی برای ماندن نیست‌. دلیل تو بودی… هوا تو بودی… نفس تو بودی و به خدا که رفتن به چشمانت نمی‌آمد.

چیزهایی هست که نمی‌دانی – علی سلطانی

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
سرنوشت ما چون پارچه‌ای است که اهریمن آن را بافته و یزدان گلدوزی کرده است.

مردی که می‌خندد – ویکتور هوگو

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
در زندگی با همه چیز برای نخستین بار برخورد می‌کنیم. مانند هنرپیشه‌ای که بدون تمرین وارد صحنه شود. اما اگر اولین تمرین زندگی، خود زندگی باشد، پس برای زندگی چه ارزشی می‌توان قائل شد؟

بار هستی – میلان کوندرا

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
کادو هم برایشان بخریم، خرج هم برایشان بکنیم نازشان را هم بکشیم، چپ و راست متن عاشقانه هم برایشان بفرستیم، تاریخ تولدشان را هم همیشه به خاطر داشته باشیم، هزار کار دیگر هم برایشان انجام دهیم اما تا خیالشان را از این بابت راحت نکنیم که عاشقشان هستیم، به درد نمی‌خورد. دخترها اینکه آنها را برای خودشان می‌خواهیم یا نه را، حس می‌کنند. آنها را برای خودشان و خودشان و خودشان بخواهیم.

ترقوه – سجاد ابطحی

بالا پایین