جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه معرفی کتاب، متن برگزیده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط Rozaleh با نام معرفی کتاب، متن برگزیده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,534 بازدید, 367 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع معرفی کتاب، متن برگزیده
نویسنده موضوع Rozaleh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Rozaleh
موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
مى‌دونین آقا، ما تو زندگى‌هامون چى کم داریم؟ یه ذره تفریح، یه چیزى که پنج دقیقه هم که شده، همه چى رو از یادمون ببره.

رژ قرمز – سیامک گلشیرى

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
انتظار کشیدن ترسناک‌ترین قسمت دوست داشتن واسه یه دختره، ترس از این‌که نیاد یا این‌که خیلی دیر بیاد، اما من فکر می‌کنم اگه یه روز به پسری علاقه‌مند بشم، خودم واسه به دست آوردنش تلاش می‌کنم، چرا؟ جواب خیلی ساده‌ست، من اون رو دوست دارم و می‌خوام با کسی باشم که دوستش داشته باشم، دوست داشته شدن به‌تنهایی واسه من کافی است.

قهوه‌ی سرد آقای نویسنده – روزبه معین

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
دقیقه‌ای به وضعیتی که در آن گرفتار شده بود، فکر کرد. به نظرش رسید میلیون‌ها قاتل حرفه‌ای بر تک تک سلول‌های خونی‌اش سوار شده‌اند و در سرتاسر قلمرو بدنش تاخت و تاز می‌کنند. فکر کرد وسط تماشای فیلم مهیجی در سینما با احترام به او می‌گویند از سینما بزند بیرون.

بهترین شکل ممکن – مصطفی مستور

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
موسیقی بی‌شک یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین هنرهاست، وقتی موسیقی در روح و جانت می‌نشینه، می‌تونی وارد عرصه‌ی جدیدی از کشف زیبایی‌های دنیای هنر بشی و تازه متوجه می‌شی هرچیزی توی طبیعت آهنگ و موسیقی خاص خودش رو داره، حتا داستان‌ها.

کتاب قهوه‌ی سرد آقای نویسنده – روزبه معین

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
آدمی تشنه‌ی عشق است. بی عشق می‌میرد. درونش پژمرده می‌شود و سی*ن*ه‌اش مثل تراشه‌ای می‌خشکد.

ماه پنهان است – جان اشتاین‌بک

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
وقتی یکی کسی رو دوست داره، همیشه می‌گه به خاطر این دوستش داره که اون فوق‌العاده زیباست، درونش، یا بیرونش، یا هر دو؛ در حالی که بقیه مردم چیزی نمی‌بینن و معمولاً هم حق با اون‌هاست. اما کسی که همیشه زیباست، کسیه که عاشقه، چون اون عشقی در دل داره و با نور اون می‌درخشه.

سوءقصد – هری مولیش

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
گاه آدم، خود آدم، عشق است. بودنش عشق است. رفتن و نگاه کردنش عشق است. دست و قلبش عشق است. در تو عشق می‌جوشد، بی‌آنکه ردش را بشناسی. بی‌آنکه بدانی از کجا در تو پیدا شده، روییده. شاید نخواهی هم. شاید هم بخواهی و ندانی. نتوانی که بدانی. عشق، گاهی همان یاد کمرنگ سلوچ است و دست‌های به گل آلوده‌ی تو که دیواری را سفید می‌کنند. عشق، خود مرگان است؛ پیدا و ناپیداست، عشق. گاه تو را به شوق می‌جنباند. و گاه به درد در چاهیت فرو می‌کشد.

جای خالی سلوچ – محمود دولت آبادی

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
در حقیقت بدبختى همه جا را فراگرفته است. چرا نگوییم کل جهان یک دیوانه خانه است، و بعد همینجورى آن را به حال خود رها کنیم؟

دیدن از سیزده منظر – کالم مک کان

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
برای اولین بار چیزی شبیه خشم درون خودش احساس کرد، چیزی مکنده، حفره‌ی تاریکی که هر چیزی درون آن بیفتد هرگز به قعرش نمی‌رسد؛ گویی کسی سنگی درون چاهی بیندازد و دیگر هرگز صدایی نشنود.

سوءقصد – هری مولیش

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
خیلی‌ها معتقدند که زندگی بی‌انصاف است. بعضی‌ها هم از اینکه ما غمگینیم خوشحالند زیرا اعتقاد دارند تنهایی و غمگینی حق ماست چون ما همه چیز داریم و آنها ندارند.

خ*یانت – پائولو کوئلیو

بالا پایین