جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه معرفی کتاب، متن برگزیده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط Rozaleh با نام معرفی کتاب، متن برگزیده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,526 بازدید, 367 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع معرفی کتاب، متن برگزیده
نویسنده موضوع Rozaleh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Rozaleh
موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
بعضی آدم‌ها، دشمن هیچکس نیستند به جز خودشان.

الیور توئیست – چارلز دیکنز

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
من مراقب خودم هستم. هرچه منزوی‌تر، کم دوست‌تر و بی‌ثبات‌تر باشم، از خودم بیشتر راضی خواهم بود.

جین ایر – شارلوت برونته

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
همیشه ترجیح می‌دهم خوشحال باشم تا این که مورد عزت و احترام قرار گیرم.

جین ایر – شارلوت برونته

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
زمان‌هایی می‌رسد که ما باید برای نگاه کردن به “تصویر کامل زندگی” متوقف شویم: گذشته و حال با هم. و این برای دیدن آنچه یاد گرفته‌ایم و اشتباهاتی که مرتکب شده‌ایم لازم است.

خ*یانت – پائولو کوئلیو

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
فرهنگ ما، زندگی به عنوان برون گرا را یک حسن می داند. ما سیر و سیاحت های درونی و جست و جوی مرکز و درون خود را نفی می کنیم. بنابراین خودمان را گم کرده ایم و باید دوباره پیدایش کنیم.

قدرت سکوت – سوزان کین

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
زیرک‌ترین اشخاص را باید سر آسانترین چیزها گیر انداخت.

جنایت و مکافات – فیودور داستایوسکی

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
مرد دیگر، آدم‌ها می میرند، سکته می‌کنند یا زیر ماشین می‌روند، گاهی حتی کسی عمدا از بالای صخره‌ای پرت‌شان می‌کند پایین. این‌ها، البته مهم است، ولی مهم‌تر همان نبودن آن‌هاست، این که آدم بیدار شود و ببیند که نیستش، کنار تو خالی است. بعد دیگر جای خالی‌شان می‌ماند، روی بالش، حتی روی صندلی که آدم بعد از مردنشان خریده است. آن وقت است که آدم حسابی گریه.اش می‌گیرد، بیشتر برای خودش که چرا باید این چیزها را تحمل کند.

آینه های دردار – هوشنگ گلشیری

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
توی یک کتاب نوشته بود آدم‌ها وقتی برهنه می‌شوند کم و بیش به هم شباهت پیدا می‌کنند و من فکر می‌کنم عاشق‌ها هم مانند آدم‌های لُخت به شدت به هم شباهت دارند.

بهترین شکل ممکن – مصطفی مستور

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
اورست همیشه افراد کله شق، شهرت طلبان، عاشقان درمانده و آدم‌هایی با درکی متزلزل از واقعیت را به خود جذب کرده است.

در هوای رقیق – جان کراکائور

موضوع نویسنده

Rozaleh

سطح
0

گوینده انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
956
709
مدال‌ها
2
قدرت فقط نصیب کسانی می‌شود که جرات کنند خم شوند و آن را به‌دقت بگیرند. در اینجا فقط یک چیز مهم است، یک چیز: باید فقط جرات داشت.

جنایت و مکافات – فیودور داستایوسکی

بالا پایین