جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

کلاس و کتاب‌خوانی معرفی کتاب|تــو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کلاس‌ها و کتابخوانی توسط (:Shaparak با نام معرفی کتاب|تــو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 241 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کلاس‌ها و کتابخوانی
نام موضوع معرفی کتاب|تــو
نویسنده موضوع (:Shaparak
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط (:Shaparak
موضوع نویسنده

(:Shaparak

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
معرفی کتاب تو
برای عشق حاضرید چه کنید؟ برای کتابفروش زیرکی که دختر رویاهایش را می‌یابد، جواب کاملاً روشن است: هر کاری! کتاب تو نوشته‌ی کرولاین کپنس که یکی از پرفروش‌ترین آثار نیویورک تایمز است، ماجرای پسری به نام جو را روایت می‌کند که در یک نگاه شیفته‌ی بک می‌شود و برای به دست آوردنش از هر ترفندی استفاده می‌کند

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
جو گلدبرگ به یکی از مشتریان خود در کتابفروشی علاقه‌مند می‌شود و نام او را در گوگل جست‌وجو می‌کند. نام این دختر جوان بک گوئینویر است و این نام به قدری عجیب محسوب می‌شود که جو به راحتی در فیسبوک او را می‌یابد.

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
بک نویسنده است؛ او بی‌وقفه در توییتر می‌نویسد و درباره‌ی همه‌چیز در صفحات مجازی صحبت می‌کند؛ با این اوصاف، جو هر آنچه نیاز دارد درباره‌ی بک بداند متوجه می‌شود، حتی منزل او را پیدا می‌کند. این کتابفروش جوان به مرور و با برنامه‌ریزی دقیق وارد زندگی بک می‌شود و کنترل زندگی‌اش را در دست می‌گیرد. جو به قدری شیفته‌ی بک است که برای از دست ندادن او حاضر است هر کاری انجام دهد، حتی قتل!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
کرولاین کپنس (Caroline Kepnes) عمده‌ی شهرت خود را مدیون رمان تو (You) است و ادامه‌ای برای آن نوشته که تحت عنوان اجساد پنهان انتشار یافت

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
نکوداشت‌های کتاب تو:

- مسحورکننده و ترسناک! هرگز کتابی شبیه آن را نخوانید. (استیون کینگ)
- تکان‌دهنده و غافلگیرکننده. (SAToday. com)
- «تو» رمانی عالی است؛ این کتاب بامزه، جالب و متفاوت به شمار می‌آید. (سوفی هانا، نویسنده)
- کتاب «تو» شما را به درون ذهن یک روانپریش می‌برد، یک داستان عاشقانه پر از جنون و فریبکاری! (TimeOut Australia)

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
در سال 2018 سریالی با اقتباس از این رمان جذاب و خواندنی ساخته شد و از سوی شبکه‌ی اینترنتی نتفلیکس انتشار یافت. این سریال نیز مانند رمان «تو» با استقبال گسترده‌ای روبرو شد و نقدهای مثبتی دریافت کرد

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
افتخارات کتاب تو:

- پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز
- پرفروش‌ترین کتاب یو اس‌ ای تودی
- یکی از بهترین تریلرها و رمان‌های جنایی 2014 از نگاه گاردین

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
جملات برگزیده کتاب تو:

- هیچ‌ک.س، حتی باران، چنین دست‌های کوچکی ندارد.
- بعضی چیزهای خوب زود اتفاق می‌افتند (کتابی پرفروش)، و بعضی چیزهای خوب دیر رخ می‌دهند (عشق).
- شاید من اشتباه می‌کردم. شاید بین ما چیزی نبوده است. اما بعداز آن من شروع کردم به کشف تو و فهمیدم درمورد چیزهایی که واقعاً مهم‌اند چیزی نمی‌نویسی

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
در بخشی از کتاب تو می‌خوانیم:

من هرگز به بار خیابان گرین‌پوینت نمی‌روم، جایی‌که مردم به‌دنبال نوشیدنی با آب خیارشور هستند، اما بک، این کار را به‌خاطر تو انجام می‌دهم. درست همان‌طورکه وقتی به‌خاطر تو از پنجره بیرون پریدم و به کمرم آسیب زدم؛ بیرون پریدم تا وقتی داشتم سعی می‌کردم تو را دید بزنم، تو را بشناسم، من را نبینی

بالا پایین