- Jul
- 2,620
- 5,046
- مدالها
- 2
ممکن است وقتی با عنوان کتاب «حق نوشتن» مواجه شدید، تصور کرده باشید که این کتاب یک بیانیهی قوی و بلندپروازانه، یا حتی یک فراخوان به جنگی تمام عیار است. اما واقعیت چنین نیست. کتاب «حق نوشتن» اثر جولیا کامرون یک راهنمای عملی برای نویسندگان و علاقمندان به نوشتن است. در این کتاب، جولیا کامرون با زبان صمیمی و ملایم به خوانندگان میگوید که همهی ما حق داریم بنویسیم و این حق نوشتن برای همه قابل دستیابی است.
کتاب حق نوشتن دعوتی است به زندگی نویسندگی که از زبان یک استاد بیان شده است. جولیا کامرون، با بیش از سی سال تجربه در هنر و نویسندگی، به زبانی ساده و دوستانه دربارهی زیستن با نوشتن میگوید. او علاوه بر نویسندگی، سالها به عنوان معلم، شاعر، فیلمنامهنویس و روزنامهنگار فعالیت کرده است. جولیا خواهر جیمز کامرون کارگردان تایتانیک و همسر سابق مارتین اسکورسیزی، کارگردان معروف آمریکایی، است. یکی از جذابیتهای کتاب مربوط به این است که نویسنده نزدیک به چهل سال از عمر خود را به نوشتن اختصاص داده است و با زبانی متواضع، تجارب ارزشمند خود را با شما به اشتراک میگذارد. با این کتاب میتوانید از تجربههای باارزش و مفید یک استاد نویسندگی بهرهمند شوید.
چند توصیهی جدی جولیا کامرون به نویسندگان
کتاب حق نوشتن، از چهل بخش تشکیل شده است. هر بخش یک ضرورت اساسی در نوشتن و زندگی نویسندگی را مطرح میکند و در انتهای آن هم یک تمرین عملی برای شکوفایی در نوشتن ارائه میدهد. عناوینی مانند «شروع کنید»، «به خودتان اجازهی نوشتن بدهید»، «صداقت»، «آسیبپذیری» و «خیلی دلم میخواهد بنویسم اما…» از بخشهای این کتاب است. در ادامه، توصیههای حیاتی جولیا کامرون که در چند بخش کتاب تکرار شده، برای شما مطرح میکنیم.
برای بهراستی انسان بودن، همهی ما حق داریم هنرمند باشیم و هنرمندانه خلق کنیم و بنویسیم.
از نظر جولیا کامرون؛ نوشتن فقط برای افراد مستعد با شخصیتی قوی نیست. او عمیقن باور دارد که همه میتوانند بنویسند و میخواهد با این کتاب به مشتاقان نوشتن کمک کند تا خلاقیتشان را دوباره به دست آورند و شهامت نوشتن پیدا کنند. در نگاه نویسندهی کتاب، برای بهراستی انسان بودن، همهی ما حق داریم هنرمند باشیم و هنرمندانه خلق کنیم و بنویسیم. او در این کتاب میخواهد راهکارهایی برای اعطای حق نوشتن به خودمان ارائه دهد. بر اساس دیدگاه جولیا کامرون، حق نوشتن به ما اجازه میدهد از حقوق دیگری مانند احترام به دیگران، حق کار، احترام به خودمان و حتی حق زندگی بهرهبرداری کنیم. این کتاب دربارهی این است که چگونه میتوانیم به خودمان حق نوشتن را بدهیم و چگونه از آن استفاده کنیم؟دربارهی جولیا کامرون«من معتقدم مردم حق دارند بنویسند. من فکر نمیکنم نویسنده ها ماهی آزادند و فقط با استعدادها و قویها میتوانند به مقصد برسند. من فکر میکنم و بر اساس تدریسم میدانم که بعضی از زیباترین صداهایی که داشتهایم وادار به سکوت شدهاند. آنها معلم یا پدر و مادری ظالم، تصادف یا بدبیاریای در مسیر ابراز خلاقیتشان داشتهاند. اگر من بتوانم، دوست دارم به بازیابی آن صداها کمک کنم.»
کتاب حق نوشتن دعوتی است به زندگی نویسندگی که از زبان یک استاد بیان شده است. جولیا کامرون، با بیش از سی سال تجربه در هنر و نویسندگی، به زبانی ساده و دوستانه دربارهی زیستن با نوشتن میگوید. او علاوه بر نویسندگی، سالها به عنوان معلم، شاعر، فیلمنامهنویس و روزنامهنگار فعالیت کرده است. جولیا خواهر جیمز کامرون کارگردان تایتانیک و همسر سابق مارتین اسکورسیزی، کارگردان معروف آمریکایی، است. یکی از جذابیتهای کتاب مربوط به این است که نویسنده نزدیک به چهل سال از عمر خود را به نوشتن اختصاص داده است و با زبانی متواضع، تجارب ارزشمند خود را با شما به اشتراک میگذارد. با این کتاب میتوانید از تجربههای باارزش و مفید یک استاد نویسندگی بهرهمند شوید.
چند توصیهی جدی جولیا کامرون به نویسندگان
کتاب حق نوشتن، از چهل بخش تشکیل شده است. هر بخش یک ضرورت اساسی در نوشتن و زندگی نویسندگی را مطرح میکند و در انتهای آن هم یک تمرین عملی برای شکوفایی در نوشتن ارائه میدهد. عناوینی مانند «شروع کنید»، «به خودتان اجازهی نوشتن بدهید»، «صداقت»، «آسیبپذیری» و «خیلی دلم میخواهد بنویسم اما…» از بخشهای این کتاب است. در ادامه، توصیههای حیاتی جولیا کامرون که در چند بخش کتاب تکرار شده، برای شما مطرح میکنیم.