جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب معرفی کتاب " من پیش از تو " یک عاشقانه پرتلاطم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم توسط DELARAM با نام معرفی کتاب \" من پیش از تو \" یک عاشقانه پرتلاطم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 492 بازدید, 13 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم
نام موضوع معرفی کتاب \" من پیش از تو \" یک عاشقانه پرتلاطم!
نویسنده موضوع DELARAM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELARAM
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
کتاب من پیش از تو نوشته جوجو مویز
این کتاب نخستین بار در ۵ ژانویه ۲۰۱۲ در بریتانیا چاپ شد. ادامه‌ای بر این کتاب با نام پس از تو و هنوز هم من نوشته شد که از طریق کتاب‌های پاملا دورمن در ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۵ منتشر شد. این رمان تقلیدی از رمان هیچ چیز جاودانه نیست اثر سیدنی شلدون است.
'Me_Before_You'.jpg

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
بازخوردها برای کتاب من پیش از تو مثبت بودند. یو اس ای تودی و نیویورک تایمز هردو این کار را ستودند. منتقد نیویورک تایمز گفت: "وقتی این رمان را تمام کردم، نمی‌خواستم آن را نقد کنم؛ می‌خواستم دوباره آن را بخوانم"

مدافعان حقوق افراد ناتوان از کتاب و فیلم انتقاد کردند چون داستان بر این تأکید داشت که ویل برای جامعه مانند یک سربار است.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
فیلم من پیش از تو به کارگردانی تیا شروک و بازی امیلیا کلارک و سم کلفلین در نقش‌های اصلی، دستمایه اقتباس سینمایی قرار گرفت و توسط برادران وارنر در ۳ ژوئن ۲۰۱۶ اکران شد.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
کتاب من پیش از تو مشهورترین اثر جوجو مویز، داستانی عاشقانه و احساسی است که به محض انتشار، در صدر پرفروش‌ترین کتاب‌های بریتانیا قرار گرفت. این رمان که از پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز نیز به شمار می‌رود، با موضوعی بدیع و خارج از کلیشه‌ها، عاشقانه‌ای غمگین را به تصویر می‌کشد که تا مدت‌ها در ذهن شما ماندگار خواهد ماند.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
این اثر تحسین شده اگرچه عاشقانه‌ای غمگین محسوب می‌شود اما تنها بر محوریت عشق به رشته تحریر درنیامده بلکه به خوبی مسیر شکوفایی و رشد شخصیت‌ها را نشان می‌دهد. ویژگی‌ای که این رمان را از سایر کتاب‌های عاشقانه متمایز کرده موضوع جذاب آن است. یکی از دلایل محبوبیت رمان «من پیش از تو» این است که جوجو مویز (JoJo Moyes) اتفاقات و حقایق داستان را به دور از کلیشه‌ها و اغراق‌های داستانی روایت می‌کند.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
حوادث کتاب درست همانگونه که در زندگی واقعی رخ می‌دهند پیش چشمان شما ترسیم شده و شخصیت‌های قصه در واقعی‌ترین شکل خود در داستان حضور دارند. مکالمات شخصیت‌های رمان مثل گفتگوهای عادی انسان‌ها در زندگی واقعی با لحنی عامیانه و ساده به رشته تحریر درآمده‌اند.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
فارغ از داستان عاشقانه کتاب، مویز شخصیت پردازی‌های کاملی را در داستان شکل داده که در خلال روایت داستان خود مفاهیم مهمی را برای ما یادآور می‌شوند. شجاعت، دوستی، تلاش مستمر، امید، لذت بردن از تمامی لحظات و... از جمله مضامینی هستند که در لابه‌لای داستان به طرز هنرمندانه‌ای گنجانده شده‌اند.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
- ثبت رکورد فروشی بالغ بر 20 میلیون نسخه
- نامزد دریافت جایزه‌ی بهترین کتاب داستانی گودریدز
- از پرفروش‌ترین کتاب‌های بریتانیا
- از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
نویسنده اثر
نام اصلی جوجو مویز پائولین سارا جو مویس است. او روزنامه‌نگاری حرفه‌ای و داستان‌نویسی پرطرفدار است که به تاریخ 4 اوت 1969 در لندن به دنیا آمده. مویز از سال 2002 به نوشتن رمان‌های عاشقانه روی آورد. او از معدود نویسندگانی است که دو بار توانسته برنده جایزه سال بهترین رمان عاشقانه (برای کتاب‌های میوه خارجی و آخرین نامه از معشوق خود) شود. از دیگر آثار مطرح وی می‌توان به «دختری که رهایش کردی»، «یک به‌علاوه‌ی یک» و «من پس از تو» اشاره کرد.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,765
مدال‌ها
17
نثر روان و گفتاری جوجو مویز از شاخصهای نویسندگی اوست و این می‌تواند یکی از دلایل پر فروش بودن کتابهای او باشد و این موضوع شاید به تجربه او در حرفه روزنامه نگاری بر می‌گردد.
کتاب من پیش از تو داستانی سر راست و بدون پیچیدگی دارد و یک داستان عاشقانه را کاملا بدون تکلف بیان می‌کند. کتاب پر از تشبیهات زیبا و متفاوت است و کمتر پاراگراف یا جمله اضافه‌ای در آن دیده می‌شود. شخصیت‌های داستان به خوبی پرداخته شده‌اند و مخاطب به راحتی با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کند. سیاه و سفید نبودن این کاراکترها و طیف خاکستری ایشان از نقاط قوت داستان است. اگر چه نویسنده اصراری ندارد که در شخصیتهای داستانش کند و کاوی دقیق (مثلا مثل داستایفسکی) انجام دهد اما این موضوع باعث نمی‌شود که مخاطب از درون این آدمها و احساساتشان با خبر نشود و بین خود و آن‌ها پرده‌ای احساس کند.
رمان من پیش از تو بدون شک یک رمان خواندنی و اثر گذار است و خواندن آن تجربه خوبی را نصیب خواننده خود می‌کند.

بالا پایین