جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب معرفی کتاب " من پیش از تو " یک عاشقانه پرتلاطم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم توسط DELARAM با نام معرفی کتاب \" من پیش از تو \" یک عاشقانه پرتلاطم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 484 بازدید, 13 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته قبل از تایپ کتاب بخوانیم
نام موضوع معرفی کتاب \" من پیش از تو \" یک عاشقانه پرتلاطم!
نویسنده موضوع DELARAM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELARAM
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,763
مدال‌ها
17
در رمان‌های عاشقانه همیشه یک خط داستانی وجود داشت. پسرها عاشق دخترها می‌شدند و رابطه‌ی احساسی بین آن‌ها گره‌های داستانی را تشکیل می‌داد. اما کتاب من پیش از تو با خط روایت داستانی متفاوت و قلم شیوای جوجو مویز توانسته سبک جدیدی را وارد عرصه داستان نویسی کند. این کتاب با پرداختن به مسائلی مانند فقر، عشق، آتانازی، معلولیت و ... توانسته جایگاه ویژه‌ای را در میان مخاطبان در سراسر جهان به دست آورد. سبک نویسندگی جوجو مویز باعث شده است تا رمان من پیش از تو داستانی داشته باشد که لحظه لحظه آن واقع‌گرایانه و همچنین هیجانی و پر شور روایت شود. رمان من پیش از تو یک رمان عشقی نیست، اما عشق، عنصر اصلی آن است.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,763
مدال‌ها
17
شخصیت‌پردازی بسیار قوی
شخصیت‌های یک داستان در واقع کلید اصلی ورود به کشمکش‌های داستان هستند. اگر انگيزه‌ي یک شخصيت روشن و واضح نباشد، اعمالش برای خواننده غيرقابل باور می‌شود. اگر شخصیت‌های زنده خلق شوند با عملشان عیار خود را آشکار می‌کنند. ویل و لوییزا در ظاهر ممکن است با هم متفاوت باشند، اما اگر بیشتر دقت کنیم می‌بینیم که در باطن بسیار شبیه به یکدیگر هستند. درست است که ویل از قشر مرفه جامعه است و گاهی خود را برتر می‌داند اما قلب مهربانی دارد و به دوستان و اطرافیانش اهمیت می‌دهد.
تمامی کاراکترهای کتاب من پیش از تو شخصیت‌های پیچیده‌ای دارند و شما را شگفت‌زده می‌کنند، به همین دلیل یکی از مهم‌ترین دلایل محبوبیت کتاب من پیش از تو شخصیت‌پردازی قوی و فوق‌العاده است.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,763
مدال‌ها
17
2 شخصيت است كه در پيشبرد اهداف داستان موثر هستند. جوجو مویز می‌گوید: کتاب من پیش از تو درباره این است كه چطور مي‌توانيد انسان را تغيير دهيد هنگامی که آن‌ها از تغيير سر باز مي‌زنند، چگونه مي‌توانيد آن‌ها را با شرايط‌شان سازگار كنيد. داستان درباره انتخاب‌هاست. درباره كيفيت زندگي‌ و این‌که چه كسي حق دارد تصميم بگيرد زندگي چطور باشد!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,540
19,763
مدال‌ها
17
کلام آخر
کتاب من پیش از تو با قلم خوب جوجو مویز و توصیفات دقیق توانست پرفروش شود. می‌توان دلایل بسیاری برای محبوبیت کتاب من پیش از تو آورد، اما هر ک.س دلیل خودش را برای خواندن این کتاب دارد.

بالا پایین