- May
- 1,262
- 15,328
- مدالها
- 5
اتفاق بسیار بدی است که یک یخچال پر داشته باشید و بسیاری از خوراکی ها و خوردنی ها را داخلش قرار دهید اما بعد از چند روز ببینید که همه آن ها پلاسیده و خراب شده اند. در این قسمت به شما آموزش می دهیم که چگونه مواد گیاهی، میوه ها، سبزیجات و غیره را مدت زمان طولانی تری تازه نگه دارید.
همچنین می توانید داخل کیسه پلاستیکی بگذارید اما باید کمی هوا به آن ها برسد. اگر می خواهید یک همسایه خوب برای پیاز پیدا کنید، آن چیزی نیست جز سیر. این دو ماده می توانند بدون این که عامل خراب شدن یکدیگر باشند، به خوبی در کنار هم دوام بیاورند. فقط بهتر است آن ها را در فضایی قرار دهید که تهویه خوبی دارد.
در غیر این صورت خیلی سریع خراب می شود. پس اگر می خواهید خیار را داخل یخچال بگذارید، آن را دور از میوه های دیگر گذاشته و فقط چند روز داخل یخچال نگه دارید.
پیاز را کنار سیب زمینی قرار ندهید
پیاز و سیب زمینی ترکیب بسیار خوشمزه ای هستند اما نباید کنار یکدیگر نگهداری شوند. در غیر اینصورت پیاز باعث می شود که سیب زمینی ها زودتر خراب شوند. بهتر است که سیب زمینی را مانند اسکواش در هوای باز و خنک و کمی تاریک نگه دارید تا تازه تر باقی بماند.همچنین می توانید داخل کیسه پلاستیکی بگذارید اما باید کمی هوا به آن ها برسد. اگر می خواهید یک همسایه خوب برای پیاز پیدا کنید، آن چیزی نیست جز سیر. این دو ماده می توانند بدون این که عامل خراب شدن یکدیگر باشند، به خوبی در کنار هم دوام بیاورند. فقط بهتر است آن ها را در فضایی قرار دهید که تهویه خوبی دارد.

خیار را تنها نگهداری کنید
بسیاری از میوه ها مانند گوجه فرنگی، موز و طالبی گاز اتیلن تولید می کنند؛ این گاز ماده ای است که باعث رسیدن میوه می شود و ممکن است سرعت تخریب و فسادش را افزایش دهد. خیار معمولاً به گاز اتیلن حساسیت زیادی دارد بنابراین باید محل جداگانه خودش را داشته باشد.در غیر این صورت خیلی سریع خراب می شود. پس اگر می خواهید خیار را داخل یخچال بگذارید، آن را دور از میوه های دیگر گذاشته و فقط چند روز داخل یخچال نگه دارید.