جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی مگنولیا

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام مگنولیا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 229 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع مگنولیا
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
شیر۳ لیوان
شکرنصف پیمانه
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
زرده ی تخم مرغیک عدد
موز یا توت فرنگی یا هلویک یا دو عدد
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور خورد شدهیک بسته
پودر نارگیل یا مغز گردوی خورد شدهیک قاشق غذاخوری

3-magnolia.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
1
ابتدا آرد را داخل ماهیتابه ریخته و دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود(رنگ آرد تغییر نکند
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
2
سپس نشاسته را داخل شیر ریخته و مخلوط کنید تا نشاسته داخل شیر باز شود و به همراه شکر روی حرارت قرار دهید و مرتب با یک‌همزن دستی مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید . حالا آرد را در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و فورا هم بزنید به طوری که با یک دست آرد را اضافه کنید و با یک دست هم بزنید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
3
بعد از آن تخم مرغ را به همراه وانیل با یک چنگال بزنید و به همراه خامه ی صبحانه یا خامه ی قنادی فرم‌گرفته شده به مواد روی حرارت اضافه کنید. توجه کنید که زیر حرارت کم ، و مرتب هم زده شود تا مواد ته نگیرید و گلوله گلوله نشود .
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
4
وقتی مواد به غلظت فرنی رسید زیر حرارت را خاموش کنید این دسر بهتر هست حتی غلظتش از فرنی هم‌بیشتر باشد
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
5
در آخر ظرف مورد نظرتون را آماده کنید و کف جام را کیک خرد شده یا بیسکویت خرد شده بریزید هر کدام به دلخواه بریزید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
6
سپس مواد که کمی از حرارت افتاده را روی آن ها بریزید بعد میوه ی مورد نظرتون و بعد پودر نارگیل یا مغز گردو سپس دوباره کیک و بعد مواد دسر ............. این کار را ادامه میدهید تا ظرف مورد نظرتون پر شود .
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
7
روی دسر مگنولیا با خامه ی فرم گرفته شده و میوه ی خشک تزیین کنید.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
8
ظرف دسر مگنولیا را ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید
 
بالا پایین