هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
2
سپس نشاسته را داخل شیر ریخته و مخلوط کنید تا نشاسته داخل شیر باز شود و به همراه شکر روی حرارت قرار دهید و مرتب با یکهمزن دستی مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید . حالا آرد را در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و فورا هم بزنید به طوری که با یک دست آرد را اضافه کنید و با یک دست هم بزنید.
3
بعد از آن تخم مرغ را به همراه وانیل با یک چنگال بزنید و به همراه خامه ی صبحانه یا خامه ی قنادی فرمگرفته شده به مواد روی حرارت اضافه کنید. توجه کنید که زیر حرارت کم ، و مرتب هم زده شود تا مواد ته نگیرید و گلوله گلوله نشود .
6
سپس مواد که کمی از حرارت افتاده را روی آن ها بریزید بعد میوه ی مورد نظرتون و بعد پودر نارگیل یا مغز گردو سپس دوباره کیک و بعد مواد دسر ............. این کار را ادامه میدهید تا ظرف مورد نظرتون پر شود .