- Mar
- 8,418
- 23,410
- مدالها
- 7
دلیل جالب کپک نزدن قند و شکر
فرض کنید که دو ماده غذایی مثل یک کاسه گوجه فرنگی تازه و یک کاسه شکر را بیرون گذاشته اید. بعد از یک هفته به آن ها سر می زنید. احتمالا بعد از یک هفته متوجه لکه های سیاه و موادی شبیه به کپک روی گوجه فرنگی می شوید. در حالی که این اتفاق برای شکر نیفتاده است اما به نظر شما چرا شکر کپک نمی زند؟
فرض کنید که دو ماده غذایی مثل یک کاسه گوجه فرنگی تازه و یک کاسه شکر را بیرون گذاشته اید. بعد از یک هفته به آن ها سر می زنید. احتمالا بعد از یک هفته متوجه لکه های سیاه و موادی شبیه به کپک روی گوجه فرنگی می شوید. در حالی که این اتفاق برای شکر نیفتاده است اما به نظر شما چرا شکر کپک نمی زند؟