جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خانه‌داری میدونید چرا قند و شکر هیچ وقت کپک نمیزنن؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته خانه‌داری توسط BARAN. با نام میدونید چرا قند و شکر هیچ وقت کپک نمیزنن؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 339 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته خانه‌داری
نام موضوع میدونید چرا قند و شکر هیچ وقت کپک نمیزنن؟
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,418
23,410
مدال‌ها
7
دلیل جالب کپک نزدن قند و شکر
فرض کنید که دو ماده غذایی مثل یک کاسه گوجه فرنگی تازه و یک کاسه شکر را بیرون گذاشته اید. بعد از یک هفته به آن ها سر می زنید. احتمالا بعد از یک هفته متوجه لکه های سیاه و موادی شبیه به کپک روی گوجه فرنگی می شوید. در حالی که این اتفاق برای شکر نیفتاده است اما به نظر شما چرا شکر کپک نمی زند؟
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,418
23,410
مدال‌ها
7
دلیل اول :آب
موجودات مختلف مثل باکتری و قارچ عاشق شکر هستند اما آن ها برای زنده ماندن علاوه بر قند، به آب هم نیاز دارند. اما خاصیت شکر و شیرینی اینگونه است که تمام آب اطراف را به داخل خودشان می کشند.

به همین دلیل شکر می تواند یک عامل نگهدارنده برای مواد غذایی محسوب شود و به خاطر اینکه تمام آب را داخل خودش نگه میدارد، در نتیجه باکتری های اطراف، آن را تغذیه نمی کنند، زیرا هیچ آبی را برایشان نگه نمی دارد؛ بنابراین محیط خوبی برای رشد کپک و باکتری نخواهد بود.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,418
23,410
مدال‌ها
7
دلیل دوم :غشا
دلیل دیگر این که قسمت خارجی سلول در ناحیه غشا یک سد ایجاد می کند و مانع از حرکت بعضی از مواد به داخل و یا بیرون می شود. غشای سلولی در شکر و قند، غلظت و ضخامت بالایی دارد و در نتیجه آب داخل سلول می ماند و باکتری ها دیگر به آن دسترسی ندارند و اگر به سراغ شکر بروند، نمی توانند زنده بمانند و همین باعث می شود که قند و شکر کپک نزنند.
 
بالا پایین