جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

اخبار نسیم وصل همایون شجریان: من زاده‌ ایرانم جز مهر نمی‌دانم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار موسیقی توسط DELVIN با نام نسیم وصل همایون شجریان: من زاده‌ ایرانم جز مهر نمی‌دانم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 656 بازدید, 26 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار موسیقی
نام موضوع نسیم وصل همایون شجریان: من زاده‌ ایرانم جز مهر نمی‌دانم
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVIN
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
در این آهنگ است که ارکستر مهارت خود را به رخ می‌کشد. ارکستر و صدای دقیقی که حاصل کار آرش گوران است. آرش گوران پیش از این هم توانایی‌هایش را در ارکستر فیلارمونیک تهران ثابت کرده است.
روند رو به اوج ادامه دارد، همایون می‌خواند: ای که همه نگاه من خورده گره به روی تو...

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
شجریان و ارکسترش اثبات می‌کنند که می‌توان آهنگی را در کنسرت اجرا کرد و کیفیتی ارائه داد که مخاطب با آنچه در خانه یا ماشینش شنیده است، تفاوتی احساس نکند. ارکستر به‌رهبری آرش گوران صدایی تازه و رو به کمال را به گوش مخاطب می‌رساند.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
درست در لحظه‌ای که به‌شدت از صدای ارکستر و آوازهای همایون لذت می‌بریم، درست در لحظه‌ای که همه چیز عالی است، درست در لحظه‌ای که آرش گوران و ارکسترش دقیق‌ترین صداها را به گوش‌مان می‌رساندند؛ یکی از میان تماشاگران فریاد می‌زد: «اومدیم شجریان رو ببینیم نه رهبر ارکستر را.»

تماشاگر در ردیف‌های سمت چپ صحنه نشسته است، گویا رهبر ارکستر که مقابل ارکستر ایستاده، دید او را نسبت به همایون شجریان محدود کرده است، ندیدن شجریان موجب چنین واکنشی از او شده است،
اعتراضی که نشانی از فرهیختگی و حرفه‌ای بودن ندارد و با تذکر و اعتراض چند مخاطب دیگر مواجه می‌شود، طبیعتاً نمی‌داند که نقش رهبر ارکستر در چنین اجرایی چقدر مهم است، اما به هر حال این جمله به‌سرعت روی چهرۀ همایون اثر منفی می‌گذارد. همایون سعی می‌کند واکنشی به این جمله نداشته باشد و با توجه بیشتر به آرش گوران، فضا را مدیریت کند و در این کار موفق عمل می‌کند.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
متانت و ادب دو ویژگی مهم همایون شجریان است که قدرت کنترل هر اتفاقی را به او می‌دهد. مردم‌داری و احترام به مخاطب و پرهیز از واکنش‌های هیجانی، از ویژگی‌های مهم منش همایون است.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
نوبتی هم که باشد، نوبت ساز و آواز است، سنتور آواز را همراهی می‌کند، فضای آواز «دشتی» به گوش می‌رسد، همایون می‌خواند:

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست / تا اشارات نظر نامه‌رسان من و توست

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
شعری از هوشنگ ابتهاج که پیش‌تر، همایون آن را در پُستی اینستاگرامی خوانده بود، پُستی که به‌شدت دست به دست شد و تفاسیر متفاوتی با خود به‌همراه داشت. همایون دوربین گوشی را روشن کرده، رو به دوربین نشسته و این آواز را خوانده است. به‌نظر می‌رسد این برای اولین بار بود که همایون شجریان دست به چنین اقدامی زده بود و تا کنون هم دیگر تکرار نشده است. این پُست در صفحۀ همایون شجریان حدود 5 میلیون بار دیده شده است.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
فضای این آواز به‌شدت آدمی را یاد آواز محمدرضا شجریان در آلبوم «قاصدک» می‌اندازد:

عشق در دل ماند و یار از دست رفت / دوستان دستی که کار از دست رفت

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
تسلط همایون شجریان در اجرای تک تک آهنگ‌ها و آوازها مثال‌زدنی است. او محکم و استوار ایستاده است و می‌خواند، گاهی برخی نُت‌ها را آن‌چنان راحت می‌خواند که آدمی باورش می‌شود که خواندن در آنجا کاری ساده است، اما فقط کافی است تلاشی کوچک داشته باشی تا متوجه دشواری کار شوی، جز این هم از همایون انتظاری نیست، با اختلاف در صدر خوانندگان زمان حاضر موسیقی ایران ایستاده است.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
آواز به تصنیفی آشنا وصل می‌شود؛ «اشک مهتاب» تصنیفی به‌آهنگ‌سازی حسن یوسف‌زمانی و با شعری از سیاوش کسرایی. این تصنیف در آواز «دشتی» ساخته شده و سال‌ها پیش آن را محمدرضا شجریان خوانده است.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,756
32,214
مدال‌ها
10
پس از این تصنیف، خانمی از میان جمعیت فریاد می‌زند که «چرا رفتی؟ چرا من بی‌قرارم رو بخون.»، خندۀ تماشاگران و بعدش هم تشویق، فضا را برای اجرای قطعۀ بعدی آماده می‌کند. به‌طور طبیعی مخاطبان این کنسرت، انتظار دارند که شجریان آثار ماندگار و پرطرفدارش را بخواند، همایون سکوت می‌کند.

بالا پایین