جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد و انتقاد نظرات شما

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هم کلام توسط MHP با نام نظرات شما ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 477 بازدید, 15 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته هم کلام
نام موضوع نظرات شما
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ArMMaN
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,331
45,444
مدال‌ها
23
این مطلب رو شاید نباید بگم ولی یادآوری کنم شاید بهتر باشه جلو جلو معذرت می خوام یادتونه یه زمانی من در کادر مدیریت تون بودم؟ یک ایده داشتم در رابطه با خبرنگاری از مشکلات شهر اینو با شما مطرح کردم گفتم رنکی بر اساس این ایده بسازید که خبرنگاران بیان مثلا بگن شهر ما این مشکل رو داره شاید یه خیری پیدا شد به این مشکل رسیدگی کرد گفتید خیر این موضوع سیاسی میشه و نباید ایجاد بشه منم گفتم چشم
این موضوع شما پیشرفته تر ایده خودمه نمیگم دارید از من کپی می کنید فقط خواستم بگم اون حرفه شما یه چیزی یاد من داد و اون این بود که فضا گفت و گو از دردمون مورده تایید قرار نمی گیره پس ولش کن منم پیروی کردم.
بگذریم شاید من اشتباه می کنم و با گفت و گو تمام مشکلات جوانان کشور عزیزم حل میشه نظر من اینه فایده ای نداره
من به شما فضا حرف زدن دادم تاپیک ایجاد شد تا 48 ساعت هم برای مطرح صحبتتون باز بود که علاوه بر من عده کثیری میتونستن مطلب شما رو بخونن و پاسخگو باشن! اینجا ضمن نقد و انتقاده...
بنده نقد شما رو میپذیرم ایده من، برگرفته از ایده شما نیست اما برگرفته از هزاران ایده دیگه میتونه باشه مثل همون برنامه دیالوگ که خودتون مطرح کردید.
خبرنگار هم هنوز باهاش مخالفم مگر اینکه یه سری مسائل رو از درونش حذف کنیم و با یک دید تک جانبه ارائه بدیم که خب این واقعا دردی از بقیه دوا نمیکنه!
همین حالا و صحبتتون منشا گرفته از این هست که حرفای زیادی برای گفتن دارید... ! ما قرار نیست بحث سیاست کنیم، سیاست یک آدم سیاست مدار میخواد ما اینجا سیاست مدار داریم اما نه زیاد. ولی اینجا یک انجمن فرهنگیه و 8000 فرهنگی داریم! با وجود 8000 نفر اهل ادب به نظر شما جایزه بحثی که کسی درونش دیدگاه تخصصی نداره رو باز کنیم؟

ArMMaN

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
840
1,503
مدال‌ها
2
من به شما فضا حرف زدن دادم تاپیک ایجاد شد تا 48 ساعت هم برای مطرح صحبتتون باز بود که علاوه بر من عده کثیری میتونستن مطلب شما رو بخونن و پاسخگو باشن! اینجا ضمن نقد و انتقاده...
بنده نقد شما رو میپذیرم ایده من، برگرفته از ایده شما نیست اما برگرفته از هزاران ایده دیگه میتونه باشه مثل همون برنامه دیالوگ که خودتون مطرح کردید.
خبرنگار هم هنوز باهاش مخالفم مگر اینکه یه سری مسائل رو از درونش حذف کنیم و با یک دید تک جانبه ارائه بدیم که خب این واقعا دردی از بقیه دوا نمیکنه!
همین حالا و صحبتتون منشا گرفته از این هست که حرفای زیادی برای گفتن دارید... ! ما قرار نیست بحث سیاست کنیم، سیاست یک آدم سیاست مدار میخواد ما اینجا سیاست مدار داریم اما نه زیاد. ولی اینجا یک انجمن فرهنگیه و 8000 فرهنگی داریم! با وجود 8000 نفر اهل ادب به نظر شما جایزه بحثی که کسی درونش دیدگاه تخصصی نداره رو باز کنیم؟
من نگفتم باز کنید شما خودتون باز کردید آیا کسی بود در رابطه با کنکوری که درش تخصوصی داشت؟ خیر زیرا همه مون فقط تجربه داشتیم
بنظر از ریشه باید شروع کنید زیرا جامعه امروزی داره از خانواده گریز پیدا میکنه از مشکلات خانوادگی گفت و گو مطرح کنید ایده جالبیه

موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,331
45,444
مدال‌ها
23
من نگفتم باز کنید شما خودتون باز کردید آیا کسی بود در رابطه با کنکوری که درش تخصوصی داشت؟ خیر زیرا همه مون فقط تجربه داشتیم
بله داشتیم با این حال قصد ما یک بینش تخصصی نبود یک بینش تجربی بود و ما هم همینو میخواستم.
بنظر از ریشه باید شروع کنید زیرا جامعه امروزی داره از خانواده گریز پیدا میکنه از مشکلات خانوادگی گفت و گو مطرح کنید ایده جالبیه
خرسند میشم شرکت کنید.

ممنون از انتقادتون!

ArMMaN

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
840
1,503
مدال‌ها
2
شما در بحث شرکت نکردید اما بقیه که کردن متوجه این مسئله شدن که کشور نیاز به سنجش داره، سنجش هر کشوری هر چقدر با نقص صورت بگیره این ماییم که باید بی نقص تحویل بدیم.
نتیجه بحث همین شد تا زمانی که روند قدیم ادامه داره، با ناامیدی پیش نریم بلکه به اعتقاد به خودمون بیشتر تلاش کنیم.
امید کلمه ای بسیار رویایی که می تواند گیاهی را از سختی سنگ به بیرون به جهاند
این در رابطه با کنکور درسته باید امید داشت ولی شما آمدید اینجا تا مشکلی رو حل کنید همینطور که خودتون گفتید اما اینجا بیشتر توصیه کردید به تلاش بیشتر و داشتن امید در صورتی که هنوز مشکلتون پا برجاست برای همین من ایدم اینه در رابطه با افسردگی مشکلات جوانان خانواده اعتیاد حرف بزنید و موضوعات کلان تون رو به قول خودتون چون حل نشدنیه وارد نشید

موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,331
45,444
مدال‌ها
23
امید کلمه ای بسیار رویایی که می تواند گیاهی را از سختی سنگ به بیرون به جهاند
این در رابطه با کنکور درسته باید امید داشت ولی شما آمدید اینجا تا مشکلی رو حل کنید همینطور که خودتون گفتید اما اینجا بیشتر توصیه کردید به تلاش بیشتر و داشتن امید در صورتی که هنوز مشکلتون پا برجاست برای همین من ایدم اینه در رابطه با افسردگی مشکلات جوانان خانواده اعتیاد حرف بزنید و موضوعات کلان تون رو به قول خودتون چون حل نشدنیه وارد نشید
چشم! شاید حق با شما باشه ...
با پیشنهاد دادن تو تاپیک مربوطه به ما برای انتخاب موضوع کمک کنید.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ArMMaN

ArMMaN

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
840
1,503
مدال‌ها
2
چشم! شاید حق با شما باشه ...
با پیشنهاد دادن تو تاپیک مربوطه به ما برای انتخاب موضوع کمک کنید.
تایپیک مربوطه رو پیدا نکردم اینجا گفتم و میبینم مدیر مربوط بسیار از حد با جنبه و با شعور و درک بالایی حضور داره و براتون در موضوعات پیش رو نتیجه مطلوب آرزو مندم
امیدوارم موفق باشین بانو بازم ممنون از ایجاد محیط گفت و گو و همفکری تون
🌹✅
نقد پذیریتون نشون دهنده شعور و سواد رسانه ای تونه بانو 😎🌹

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: MHP
بالا پایین