- Aug
- 6,331
- 45,444
- مدالها
- 23
من به شما فضا حرف زدن دادم تاپیک ایجاد شد تا 48 ساعت هم برای مطرح صحبتتون باز بود که علاوه بر من عده کثیری میتونستن مطلب شما رو بخونن و پاسخگو باشن! اینجا ضمن نقد و انتقاده...این مطلب رو شاید نباید بگم ولی یادآوری کنم شاید بهتر باشه جلو جلو معذرت می خوام یادتونه یه زمانی من در کادر مدیریت تون بودم؟ یک ایده داشتم در رابطه با خبرنگاری از مشکلات شهر اینو با شما مطرح کردم گفتم رنکی بر اساس این ایده بسازید که خبرنگاران بیان مثلا بگن شهر ما این مشکل رو داره شاید یه خیری پیدا شد به این مشکل رسیدگی کرد گفتید خیر این موضوع سیاسی میشه و نباید ایجاد بشه منم گفتم چشم
این موضوع شما پیشرفته تر ایده خودمه نمیگم دارید از من کپی می کنید فقط خواستم بگم اون حرفه شما یه چیزی یاد من داد و اون این بود که فضا گفت و گو از دردمون مورده تایید قرار نمی گیره پس ولش کن منم پیروی کردم.
بگذریم شاید من اشتباه می کنم و با گفت و گو تمام مشکلات جوانان کشور عزیزم حل میشه نظر من اینه فایده ای نداره
بنده نقد شما رو میپذیرم ایده من، برگرفته از ایده شما نیست اما برگرفته از هزاران ایده دیگه میتونه باشه مثل همون برنامه دیالوگ که خودتون مطرح کردید.
خبرنگار هم هنوز باهاش مخالفم مگر اینکه یه سری مسائل رو از درونش حذف کنیم و با یک دید تک جانبه ارائه بدیم که خب این واقعا دردی از بقیه دوا نمیکنه!
همین حالا و صحبتتون منشا گرفته از این هست که حرفای زیادی برای گفتن دارید... ! ما قرار نیست بحث سیاست کنیم، سیاست یک آدم سیاست مدار میخواد ما اینجا سیاست مدار داریم اما نه زیاد. ولی اینجا یک انجمن فرهنگیه و 8000 فرهنگی داریم! با وجود 8000 نفر اهل ادب به نظر شما جایزه بحثی که کسی درونش دیدگاه تخصصی نداره رو باز کنیم؟