هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
عزیزجان با توجه به ژانر عاشقانه مخاطب چرا باید فکر کنه که قراره قلبی اهدا بشه. خب اول داستان معلوم شد آراز قلبی خالی از احساس داره که بعدها با عاشق شدن احساس و زندگی به قلبش بر میگرده و جلدم گلم آراز رو به تصویر کشونده که هم درگیر انتقام هست هم عشق صورت میگیره.😍
عزیزجان با توجه به ژانر عاشقانه مخاطب چرا باید فکر کنه که قراره قلبی اهدا بشه. خب اول داستان معلوم شد آراز قلبی خالی از احساس داره که بعدها با عاشق شدن احساس و زندگی به قلبش بر میگرده و جلدم گلم آراز رو به تصویر کشونده که هم درگیر انتقام هست هم عشق صورت میگیره.😍
گلم بهتون گفتم دیگه در این تایپیک چیزی نفرستین. من نتونستم وارد نمایهاتون بشم و مجبور شدم جوابتون رو اینجا بدم. عزیزم شما از زاویه دید خودتون که صرفاً نوشتید نگاه و دفاع میکنید، بنده از دید منتقد و خواننده و از همه زوایا. توجه کنید به جملات گفته شدهی بنده، من از همه جوانب بررسی کردم و برای انتخاب عنوانتون و ژانر تراژدیتون و تصویر جلدی که عکس تفنگی که رو به دختر و پسر هستش و به زور زوم کردن مشخص میشه گفتم میتونه این رو هم ازش بیان کرد و از نظر نقد این تصویر عنوان و ژانر تراژدی که گفتین مرگ شخصیت اصلی در کار نیست اینها هم باید تغییر کنند، من راهنماییهام رو کردم دیگه هر جور خودتون صلاح میدونید.