جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد شورا نقد شورا | قلبی برای آراز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط Kosarvalipour با نام نقد شورا | قلبی برای آراز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 321 بازدید, 12 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا | قلبی برای آراز
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Raaz67
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

atefeh.m

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
832
23,748
مدال‌ها
3
ممنون گلم😍😍 چشم ویرایش میشه😍

atefeh.m

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
832
23,748
مدال‌ها
3
عزیزجان با توجه به ژانر عاشقانه مخاطب چرا باید فکر کنه که قراره قلبی اهدا بشه. خب اول داستان معلوم شد آراز قلبی خالی از احساس داره که بعدها با عاشق شدن احساس و زندگی به قلبش بر می‌گرده و جلدم گلم آراز رو به تصویر کشونده که هم درگیر انتقام هست هم عشق صورت می‌گیره.😍

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,368
19,061
مدال‌ها
7
عزیزجان با توجه به ژانر عاشقانه مخاطب چرا باید فکر کنه که قراره قلبی اهدا بشه. خب اول داستان معلوم شد آراز قلبی خالی از احساس داره که بعدها با عاشق شدن احساس و زندگی به قلبش بر می‌گرده و جلدم گلم آراز رو به تصویر کشونده که هم درگیر انتقام هست هم عشق صورت می‌گیره.😍
گلم بهتون گفتم دیگه در این تایپیک چیزی نفرستین. من نتونستم وارد نمایه‌اتون بشم و مجبور شدم جوابتون رو این‌جا بدم. عزیزم شما از زاویه دید خودتون که صرفاً نوشتید نگاه و دفاع می‌کنید، بنده از دید منتقد و خواننده و از همه زوایا. توجه کنید به جملات گفته شده‌ی بنده، من از همه جوانب بررسی کردم و برای انتخاب عنوانتون و ژانر تراژدیتون و تصویر جلدی که عکس تفنگی که رو به دختر و پسر هستش و به زور زوم کردن مشخص میشه گفتم می‌تونه این رو هم ازش بیان کرد و از نظر نقد این تصویر عنوان و ژانر تراژدی که گفتین مرگ شخصیت اصلی در کار نیست این‌ها هم باید تغییر کنند، من راهنمایی‌هام رو کردم دیگه هر جور خودتون صلاح می‌دونید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین