- Sep
- 5,742
- 26,814
- مدالها
- 2
در مورد Crafting نیز کمی صحبت کنیم. در Resident Evil Village، میتوانید آیتمهایی ضروری مثل First Aid Med و یا گلولههای مختلف برای Handgun, Shotgun و Rifle را بسازید تا از آنها در مواقع ضروری استفاده کنید. البته نکته قابل توجه این است که دستور ساخت بسیاری از آیتمها را ابتدا باید از دوک خریداری کنید. برای مثال فرمول ساخت گلولهی Rifle و Shotgun به همراه فرمول ساخت مین و Pipe Bomb باید ابتدا از دوک خریداری شوند تا بعدا مورد استفاده قرار گیرند. اما در اینجا یک مشکل دیگر به چشم میخورد. در سطح سختی Standard که سطح سختی عادی و نرمال بازی است، تقریبا هیچ نیازی به Crafting پیدا نخواهید کرد! در واقع First Aid Med را کنار بگذاریم، دلیلی برای ساخت گلولههای مختلف یا حتی مین نخواهید داشت چرا که مهمات در بازی به وفور یافت میشوند و من تا آخر بازی فکر کنم تنها دو یا سه بار از سیستم Crafting بازی به طور ضروری استفاده کردم و در باقی لحظات هیچ نیازی به استفاده از این بخش Crafting وجود نداشت. این مسئله به عدم بالانس سطح سختی Standard از یک طرف و زیاد بودن گلولههای موجود از طرف دیگر بر میگردد. با آنکه آنچنان قصد ندارم این موضوع را به عنوان نقطهی ضعف تلقی کنم، اما حقیقت این است که وقتی یک مکانیزم در بازی وجود دارد و عملا کاربرد بسیار محدودی دارد، سازندگان میبایست در این بخش کمی تجدید نظر میکردند تا حداقل مخاطب کمی به استفاده از Crafting ترغیب میشد و حداقل این نیاز را حس میکرد.