جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی نوشته‌های پراکنده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط - گیتی - با نام نوشته‌های پراکنده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,265 بازدید, 55 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع نوشته‌های پراکنده
نویسنده موضوع - گیتی -
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط VIXEN
موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«در یادداشت‌های روزانه شواهدی می‌یابید دال بر این‌که موقعیت‌هایی که امروز به نظرتان تحمل‌ناپذیر می‌رسد را زندگی کرده‌اید، به اطراف نظر انداخته‌اید و مشاهداتتان را نوشته‌اید.»

۱۹۱۱؛ یادداشت‌های روزانه؛ فرانتس کافکا
برگردانِ بهرام مقدادی

پ.ن: در ستایشِ نوشتنِ خاطرات.

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«گفت: بله، ما غمگینیم، یا من غمگینم، می‌دانم، ولی همین است که هست. شاید نسل بعد بتوانند از چیزهای شاد هم بگویند...
از علف هم بگویند، از یک جویبار، از دریاچه‌ای که بی‌هیچ نسیمی خودبه‌خود در یک روز آفتابی تا دورهای دور سطح آبی آرامش را موج‌های ریز پوشانده باشد.»

آینه‌های دردار؛ هوشنگ گلشیری.

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«باران تندی می‌بارد. گاهی صدای چرخ ماشین‌هایی که در مونپارناس از روی آسفالت خیس می‌گذرند می‌آیند. دلم می‌خواست می‌زدم به خیابان و در دل تاریکی خلوت و سرد دم صبح شهر کمی راه می‌رفتم. اما به عشق آب باران دل از نرمای گرم رخت‌خواب کندن، آدم دریادل می‌خواهد.‌ ماژلان! من عطّار را ترجیح می‌دهم که از همان پستوی دکان هفت شهر عشق را می‌گشت. هرچه باشد همکاریم و زبان یکدیگر را بهتر می‌فهمیم.
مدتی باران و تاریکی را گوش کردم. چه لذتی دارد از فردای نیامده نترسیدن، گوش به باران دادن، چای درست کردن، پادشاه وقت خود بودن؛ همین‌طوری ..»

روزها در راه؛ شاهرخ مسکوب/ یادداشت‌های روزانه

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«تنت بوی کاج می‌داد. عطر نمی‌زدی. پناهم بده به آن تاریکی خیس سوزنده. پناهم بده به آن بهترین تاریکی‌ها...»

• رضا قاسمی/ چاه بابل

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«چه یکشنبه غم‌بار، گرفته و دلگیری. باید ناتوانی و رخوت را از خودت دور کنی و تلاش کنی هر چند کوچک و بی‌مقدار…»

سیلویا پلات/ خاطرات روزانه

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«و بی‌آن‌که دیگر بتوانیم
کاری کنیم امید هم نقش بر آب می‌شود.»

احمد اخوت/ کتابِ «نقش‌هایی به یاد» گذری بر ادبیات خاطره‌نویسی.

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
«سه‌شنبه:
امروز خیلی افسرده‌ام. حس می‌کنم به سوی ستاره‌ای سرد رانده شده‌ام، چیزی جز کرختی وحشتناک حس نمی‌کنم.»

خاطرات روزانه؛ سیلویا پلات.
برگردانِ مهسا ملک‌مرزبان.

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌«نوامبر:
نمی‌دانم چه کسی هستم، به کجا می‌روم-
من همان کسی هستم که باید تصمیم بگیرد
و به این سؤال‌های هولناک جواب بدهد»

سیلویا پلات؛ خاطرات روزانه
برگردانِ مهسا ملک‌مرزبان

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«امتحان کن. برایم بنویس. از شر هر آنچه بر تو سنگینی می‌کند با نوشتن برای من خلاص شو.»

اینگه‌بورگ باخمن؛ نامه به پل سلان.

موضوع نویسنده

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
‌‌«آیا کلمات، واقعاً، به ⁦ درد⁩می‌خورند؟ اصلاً می‌شود با کلمات توضیح داد ⁦ درد⁩ (یا بگیر احساسات) چه بر سرِ ما می‌آورد؟ کلمات فقط وقتی سر می‌رسند که همه چیز تمام شده است.»

در وادی درد؛ یادداشت‌های آلفونس دوده/ برگردانِ عماد مرتضوی

بالا پایین