جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم نویسندگان رمان بوک بخوانند!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قوانین و اطلاع رسانی توسط MHP با نام نویسندگان رمان بوک بخوانند! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 20,079 بازدید, 175 پاسخ و 65 بار واکنش داشته است
نام دسته قوانین و اطلاع رسانی
نام موضوع نویسندگان رمان بوک بخوانند!
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط AVA mohamadi
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,348
45,511
مدال‌ها
23
با عرض سلام خدمت نویسندگان عزیز

دوستان گرامی چند نکته رو باید براتون شرح بدم که بعدا دل‌خوری پیش نیاد:

انجمن ما تقریبا 4 تا 5 ساله تأسیس شده ولی سایتمون بالای 10، 11ساله و حتی خودتون می‌تونید با سرچ کردن نگاهی به رتبه و مقامش کنید!
سایت رمان بوک رتبه اول در بین سایتای رمان داره... .
از این رو نویسندگانی که در این‌جا رمانشون رو گذاشتن ادمین سایت و مدیران حمایت فوق‌العاده‌ای می‌کنند.
همیشه اولین‌ها در سایت ما به عنوان سوپرایز اومده و بعدش سایت‌های دیگه!

و حالا شرایطی که برای رفتن روی سایت ما داریم:
دوستان به هیچ وجه نباید رمان شما قبلا به دست سایتی دیگه پی دی اف شده باشه و روی سایتشون رفته باشه چون در این صورت ما اجازه نداریم رمان شما رو نشر بدیم!

واقعا شرط آسونی نه؟!
وقتی ما به این راحتی ازتون حمایت می‌کنیم انتظار این رو هم داریم شما هم با ما باشید.

هر سوالی هست همینجا پرسیده بشه... .
و لطفا هیچ یک از مدیران جواب سوالات رو ندن خودم پاسخ میدم تا بعدا شبهه‌ای وارد نشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zahra_z

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
115
279
مدال‌ها
2
رمانمون کلا نباید توی هیچ سایت دیگه باشه یا اگر بعد از اینکه روی سایت رمان بوک رفت میتونیم توی سایت های دیگه هم نشر بدیم؟

ماه بانو

سطح
5

معاون بازنشسته انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Apr
1,161
3,916
مدال‌ها
6
رمانمون کلا نباید توی هیچ سایت دیگه باشه یا اگر بعد از اینکه روی سایت رمان بوک رفت میتونیم توی سایت های دیگه هم نشر بدیم؟
بعد از اینکه رو سایت رمان بوک رفت بله میتونید نشر بدید

رهاورد

سطح
6

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Apr
132
892
مدال‌ها
9
دوستان به هیچ وجه نباید رمان شما قبلا به دست سایتی دیگه پی دی اف شده باشه و روی سایتشون رفته باشع چون در این صورت ما اجازه نداریم رمان شما رو نشر بدیم
استارت تايپش که مشکلي نداره جاهاي ديگه هم خورده باشه؟

ماه بانو

سطح
5

معاون بازنشسته انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Apr
1,161
3,916
مدال‌ها
6

Pari

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
277
1,827
مدال‌ها
2
سلام. امکان چاپ رمان توی انجمن رمان بوک نیست. از طرفی شما می‌گید نباید اولین نشر رمانمون از طرف انجمن‌های دیگه باشه، از طرف دیگه تو باقی انجمن‌ها، شرط چاپ رمان اینه که توی انجمن دیگه‌ای رمانمون نشر داده نشده باشه که بعدا برای چاپ مشکلی پیش نیاد. خواستم بگم من تقریبا تایپ رمانم تمومه و به اینجا عادت کردم اما از طرفی هم امکان چاپ توی انجمن شما نیست! من چیکار کنم؟ آیا بعدها ممکنه قابلیت چاپ توی انجمن شما هم ایجاد بشه من حداقل یه امیدی داشته باشم و با خیال راحت همینجا رمانم رو نشر بدم؟!

ماه بانو

سطح
5

معاون بازنشسته انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
Apr
1,161
3,916
مدال‌ها
6
سلام. امکان چاپ رمان توی انجمن رمان بوک نیست. از طرفی شما می‌گید نباید اولین نشر رمانمون از طرف انجمن‌های دیگه باشه، از طرف دیگه تو باقی انجمن‌ها، شرط چاپ رمان اینه که توی انجمن دیگه‌ای رمانمون نشر داده نشده باشه که بعدا برای چاپ مشکلی پیش نیاد. خواستم بگم من تقریبا تایپ رمانم تمومه و به اینجا عادت کردم اما از طرفی هم امکان چاپ توی انجمن شما نیست! من چیکار کنم؟ آیا بعدها ممکنه قابلیت چاپ توی انجمن شما هم ایجاد بشه من حداقل یه امیدی داشته باشم و با خیال راحت همینجا رمانم رو نشر بدم؟!
سلام
کی گفته چاپ نیست
شما اگه قلمت سطحش بالا باشه و ناشر قبولت کرده باشه آاپ میشه خو

بالا پایین