- Jan
- 277
- 1,829
- مدالها
- 2
آخه تو این انجمن من تاپیکی که مخصوص چاپ باشه ندیدم.سلام
کی گفته چاپ نیست
شما اگه قلمت سطحش بالا باشه و ناشر قبولت کرده باشه آاپ میشه خو
حالا قوانین و امتیازهامون برای چاپ چیه؟
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!آخه تو این انجمن من تاپیکی که مخصوص چاپ باشه ندیدم.سلام
کی گفته چاپ نیست
شما اگه قلمت سطحش بالا باشه و ناشر قبولت کرده باشه آاپ میشه خو
تیم مخصوص سایت خودش چک میکنه اعلام میکنه بهتونآخه تو این انجمن من تاپیکی که مخصوص چاپ باشه ندیدم.
حالا قوانین و امتیازهامون برای چاپ چیه؟
متشکرم🌷🌹تیم مخصوص سایت خودش چک میکنه اعلام میکنه بهتون
💓🌹متشکرم🌷🌹
وقت بخیر از ادمین میپرسم واسهتونسلام
ببخشید آیا امکانش وجود داره که همزمان با پارت گذاری در سایت ، ما در کانال های تلگرام و یا فضای مجازی رمان خود را آپ کنیم؟؟
عزیزم رمانبوک اکثر کارها رو روی سایت میفرسته و از نویسندهها حمایت میکنه.برای نویسندههای تازهکار هم امیدی هست؟
مثلاً چیزی در سطح نویسندی آماتور ندارید که روی سایت بره؟
حالا حالاها ما باید بدویم تا به جایی برسیم.😔
خیلی ممنون😊وقت بخیر از ادمین میپرسم واسهتون
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک