با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلامسلام وقتتون بخیر
من رمانم فایل هستش به چه شکلی میتونم به دستتون برسونم برای برسی؟
درودسلام رمانی که مینویسیم روی سایت اصلی میره؟ چون خیلی دوست دارم رمان هایی که مینویسم روی سایت بره.
وقت بخیر. بله بزارید و بعد از پست تایید میتونید پارت گذاری رو شروع کنید.سلام من یه رمان دارم 10 چپتر فصل اولش و فصل دومش 14 چپتر نوشتم و دارم همین جوری اضافه میکنم و حداقل حداقلش 50 چپتری میشه در کل در نهایت... تازه اگه کار اون شکلی که دوست دارم پیش بره حتما بیشتر از 60-70 چپتر رو خواهیم داشت... و دوست دارم اینجا بذارمش... الان من قوانینو خوندم و الان من همون پست معرفی رمان (شامل اسم، نام نویسنده، خلاصه و این حرفا) و بعدش پست بعدیش پارت اول رو بذارم اوکیه دیگه؟ ببخشید سوال میپرسم من عضو جدیدم و ناآشنام با محیط سایت و انجمن... و ممنون بابت راهنماییتون ^^
سلام عزیزم بعد از چند روز تاییدی طول میکشه؟
بله برای رمان ها هم ناظر و هم منتقد همراه انتخاب میشهبرای رمانا ناظر انتخاب میشه؟
سلام . من میخواستم اگر امکانش هست برای سایتتون رمان بنویسم میشه بگید امکانش هست یا نه ؟با عرض سلام خدمت نویسندگان عزیز
دوستان گرام چند نکته رو باید براتون شرح بدم که بعدا دلخوری پیش نیاد:
انجمن ما تقریبا ۵ یا ۶ ماهه تاسیس شده ولی سایتمون بالای ۶ ، ۷ ساله و حتی خودتون میتونید با سرچ کردن نگاهی به رتبه و مقامش کنید
سایت رمان بوک رتبه اول در بین سایتای رمان داره
از این رو نویسندگانی که در اینجا رمانشون رو گذاشتن ادمین سایت حمایت فوقالعادهای میکنه
بچهها درحدی بگم که اکثر نویسندگان سعی دارن رمانشون تو سایت ما بره
و همیشه اولینها در سایت ما به عنوان سوپرایز اومده و بعدش سایتهای دیگه
و حالا شرایطی که برای رفتن روی سایت ما داریم:
دوستان به هیچ وجه نباید رمان شما قبلا به دست سایتی دیگه پی دی اف شده باشه و روی سایتشون رفته باشع چون در این صورت ما اجازه نداریم رمان شما رو نشر بدیم
واقعا شرط آسونی نه؟!
وقتی ما به این راحتی ازتون حمایت میکنیم انتظار این رو هم داریم شما هم با ما باشید.
هر سوالی هست همینجا پرسیده شه
و لطفا هیچ یک از مدیران جواب سوالات رو ندن خودم پاسخ میدم تا بعدا شبههای وارد نشه
بله چرا نشهسلام . من میخواستم اگر امکانش هست برای سایتتون رمان بنویسم میشه بگید امکانش هست یا نه ؟
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک