جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم نویسندگان رمان بوک بخوانند!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قوانین و اطلاع رسانی توسط MHP با نام نویسندگان رمان بوک بخوانند! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 20,224 بازدید, 175 پاسخ و 65 بار واکنش داشته است
نام دسته قوانین و اطلاع رسانی
نام موضوع نویسندگان رمان بوک بخوانند!
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط AVA mohamadi

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,979
مدال‌ها
8
سلام ببخشید من یه رمان دارم مینویسم میخوام که چاپ کنم میخواستم بدونم شرایط اینکه شما چاپش کنین چیه.. یا باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا تایید بشه. ژانر علمی‌تخیلی فانتزیه
اختصاصی باشه، سطحش بالا باشه

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
5
22
مدال‌ها
2
سلام وقت بخیر
من رمانی که نوشتم کامله و کلا می‌خوام یک جا گذاشته و پارت گذاری نشه و اینکه بعد از تایید به پی دی اف تبدیل میشه و تو سایت قرار میگیره؟

HAN

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
فعال انجمن
Mar
4,361
20,976
مدال‌ها
9
سلام وقت بخیر
من رمانی که نوشتم کامله و کلا می‌خوام یک جا گذاشته و پارت گذاری نشه و اینکه بعد از تایید به پی دی اف تبدیل میشه و تو سایت قرار میگیره؟
سلام عزیزم وقت بخیر.
رمانتون نباید اشکال نگارشی داشته باشه و در کل اول باید توسط مدیریت تایید بشه.
با من یک خصوصی بزنین و رمانتون رو بفرستین تا سطحش رو بسنجم، اگه موردی نداشته باشه و اشکالات نگارشیش هم زیاد نباشه خودم فایل می‌کنم و الا باید پارت گذاری بشه و تحت نظارت ناظر ویرایش بشه.
بله عزیزم.

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
5
22
مدال‌ها
2
سلام عزیزم وقت بخیر.
رمانتون نباید اشکال نگارشی داشته باشه و در کل اول باید توسط مدیریت تایید بشه.
با من یک خصوصی بزنین و رمانتون رو بفرستین تا سطحش رو بسنجم، اگه موردی نداشته باشه و اشکالات نگارشیش هم زیاد نباشه خودم فایل می‌کنم و الا باید پارت گذاری بشه و تحت نظارت ناظر ویرایش بشه.
بله عزیزم.
آهان بله دستتون درد نکنه
من الان خلاصه و اینارو فرستادم و باید منتظر تایید بمونم؟
و اگه تایید شد پارت بزارم دیگه! درسته؟

VIXEN

سطح
6

"دخترِ آ. بهرنگی"
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
3,058
28,979
مدال‌ها
8
آهان بله دستتون درد نکنه
من الان خلاصه و اینارو فرستادم و باید منتظر تایید بمونم؟
و اگه تایید شد پارت بزارم دیگه! درسته؟
داداش خصوصی بزن کل رمانو بفرست تا ببینن میشه بطور یکجا بره رو سایت یا نه

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
5
22
مدال‌ها
2
داداش خصوصی بزن کل رمانو بفرست تا ببینن میشه بطور یکجا بره رو سایت یا نه
تو دفتر نوشتم و بخوام الان تایپ کنم تو خصوصی کلی وقت می‌بره برای همین پارت گذاری برام بهتره

parsan

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Jan
14
9
مدال‌ها
2
با عرض سلام خدمت نویسندگان عزیز

دوستان گرامی چند نکته رو باید براتون شرح بدم که بعدا دل‌خوری پیش نیاد:

انجمن ما تقریبا 4 تا 5 ساله تأسیس شده ولی سایتمون بالای 10، 11ساله و حتی خودتون می‌تونید با سرچ کردن نگاهی به رتبه و مقامش کنید!
سایت رمان بوک رتبه اول در بین سایتای رمان داره... .
از این رو نویسندگانی که در این‌جا رمانشون رو گذاشتن ادمین سایت و مدیران حمایت فوق‌العاده‌ای می‌کنند.
همیشه اولین‌ها در سایت ما به عنوان سوپرایز اومده و بعدش سایت‌های دیگه!

و حالا شرایطی که برای رفتن روی سایت ما داریم:
دوستان به هیچ وجه نباید رمان شما قبلا به دست سایتی دیگه پی دی اف شده باشه و روی سایتشون رفته باشه چون در این صورت ما اجازه نداریم رمان شما رو نشر بدیم!

واقعا شرط آسونی نه؟!
وقتی ما به این راحتی ازتون حمایت می‌کنیم انتظار این رو هم داریم شما هم با ما باشید.

هر سوالی هست همینجا پرسیده بشه... .
و لطفا هیچ یک از مدیران جواب سوالات رو ندن خودم پاسخ میدم تا بعدا شبهه‌ای وارد راستش من رمانم تموم لالفلفلففففففف

parsan

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Jan
14
9
مدال‌ها
2
سلام راستش من داره رمانم تموم میشه
بعد اینجا پارت گذاری که بکنم و هیچ جایی پخش نکنم شما می تونید این رمان رو پی دی اف کنید این اوکی
اگر بخوایم رمانمون بصورت پولی باشه چی

بالا پایین