جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم نویسندگان رمان بوک بخوانند!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قوانین و اطلاع رسانی توسط MHP با نام نویسندگان رمان بوک بخوانند! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 20,085 بازدید, 175 پاسخ و 65 بار واکنش داشته است
نام دسته قوانین و اطلاع رسانی
نام موضوع نویسندگان رمان بوک بخوانند!
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط AVA mohamadi

Gzl_1385

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
41
272
مدال‌ها
2
با عرض سلام خدمت نویسندگان عزیز

دوستان گرامی چند نکته رو باید براتون شرح بدم که بعدا دل‌خوری پیش نیاد:

انجمن ما تقریبا 4 تا 5 ساله تأسیس شده ولی سایتمون بالای 10، 11ساله و حتی خودتون می‌تونید با سرچ کردن نگاهی به رتبه و مقامش کنید!
سایت رمان بوک رتبه اول در بین سایتای رمان داره... .
از این رو نویسندگانی که در این‌جا رمانشون رو گذاشتن ادمین سایت و مدیران حمایت فوق‌العاده‌ای می‌کنند.
همیشه اولین‌ها در سایت ما به عنوان سوپرایز اومده و بعدش سایت‌های دیگه!

و حالا شرایطی که برای رفتن روی سایت ما داریم:
دوستان به هیچ وجه نباید رمان شما قبلا به دست سایتی دیگه پی دی اف شده باشه و روی سایتشون رفته باشه چون در این صورت ما اجازه نداریم رمان شما رو نشر بدیم!

واقعا شرط آسونی نه؟!
وقتی ما به این راحتی ازتون حمایت می‌کنیم انتظار این رو هم داریم شما هم با ما باشید.

هر سوالی هست همینجا پرسیده بشه... .
و لطفا هیچ یک از مدیران جواب سوالات رو ندن خودم پاسخ میدم تا بعدا شبهه‌ای وارد نشه.
من تایید گرفتم ولی نمیدونم چطوری تایپک بزنم

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,759
32,198
مدال‌ها
10

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
مدیر ارشد
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,899
39,338
مدال‌ها
25
من تایید گرفتم ولی نمیدونم چطوری تایپک بزنم

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3
6
مدال‌ها
2
سلام ، برای شروع رمان گفته شده باید جلد داشته باشه ، اما من متوجه نشدم این جلد رو خودمون طراحی میکنیم و به شما میفرستیم یا شما طراحی میکنین

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
317
983
مدال‌ها
2
سلام ، برای شروع رمان گفته شده باید جلد داشته باشه ، اما من متوجه نشدم این جلد رو خودمون طراحی میکنیم و به شما میفرستیم یا شما طراحی میکنین
سلام گل شما باید تو تاپیک در خواس جلد ..درخواست بدید بعد براتون ناظر طراح میدن ک خودش با مشورت و سلیقه ی شما براتوت جلد درست می کنه :)
#جانان_من_باش

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3
6
مدال‌ها
2
سلام گل شما باید تو تاپیک در خواس جلد ..درخواست بدید بعد براتون ناظر طراح میدن ک خودش با مشورت و سلیقه ی شما براتوت جلد درست می کنه :)
#جانان_من_باش
من خیلی گشتم ولی نتونستم تاپینک درخواست جلدو پیدا کنم ممکنه راهنماییم کنین؟

Roya_ghm_84

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
13
13
مدال‌ها
2
سلام خسته نباشید
من رمانم و چند پارت اولش و یه سایت دیگه گذاشتم و الان از اون سایت خارج شدم و دیگه همون چند پارتم ادامه ندادم در حد ده پات اولش و، الان میتونم اینجا رمانم و بزارم؟؟؟؟

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,759
32,198
مدال‌ها
10
سلام خسته نباشید
من رمانم و چند پارت اولش و یه سایت دیگه گذاشتم و الان از اون سایت خارج شدم و دیگه همون چند پارتم ادامه ندادم در حد ده پات اولش و، الان میتونم اینجا رمانم و بزارم؟؟؟؟
بله

بالا پایین