جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم نویسندگان رمان بوک بخوانند!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قوانین و اطلاع رسانی توسط MHP با نام نویسندگان رمان بوک بخوانند! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 20,791 بازدید, 175 پاسخ و 65 بار واکنش داشته است
نام دسته قوانین و اطلاع رسانی
نام موضوع نویسندگان رمان بوک بخوانند!
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط AVA mohamadi

ماهچهره:)

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
161
815
مدال‌ها
2
سلام اگه رمانی بعد از دوبار درخواست تگ، تگی دریافت نکرد و نویسنده رمانش رو به پایان رسوند اون‌وقت تکلیف این اثر چی میشه؟ حذف میشه آیا؟

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,214
مدال‌ها
10
سلام اگه رمانی بعد از دوبار درخواست تگ، تگی دریافت نکرد و نویسنده رمانش رو به پایان رسوند اون‌وقت تکلیف این اثر چی میشه؟ حذف میشه آیا؟
خیر؛ می‌تونن ویرایش کنن، درخواست نقد حرفه‌ای بدن سپس درخواست تگ دوباره.

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
317
983
مدال‌ها
2
خیر؛ می‌تونن ویرایش کنن، درخواست نقد حرفه‌ای بدن سپس درخواست تگ دوباره.
سلام یعنی وقتی رمان ب پایان رسید باید توی بخش نقد درخواست نقد حرفه ای کنیم درسته؟

Rose Rain

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
5
1
مدال‌ها
2
پارت گذاری رمان روی سایت اجباری؟ مثلا من میخوام توی روبیکا پارت گذاری انلاین کنم ولی توی سایت نه. زمانی که رمانم تموم شد پی دی اف روی سایت قرار بگیره.

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,214
مدال‌ها
10
پارت گذاری رمان روی سایت اجباری؟ مثلا من میخوام توی روبیکا پارت گذاری انلاین کنم ولی توی سایت نه. زمانی که رمانم تموم شد پی دی اف روی سایت قرار بگیره.
اگر بخواین پی دی اف بدین باید برای ارشد کپیست @مِعراج؛ ارسال کنین اگر سطح کافی داشت و اگر نقد می‌شد می‌تونست تگ مورد نظر برای رفتن روی سایت رو بگیره می‌تونید بدید برای انتشار روی سایت.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: BALLERINA

neda-ice-hut

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
74
1,573
مدال‌ها
2
سلام خسته نباشید
من رمانم رو میخوام بنویسم
من درس دارم و شرم شلوغه هر روز نمیتونم آپلود کنم ...تا چه وقت زمان برای نوشن هست ؟
و اینکه هر پارت یا هرقسمت باید چند خط یا چند پاراگراف باشه ؟آیا این امکان دست خودمون هست که زمان آپلود و مقدار نوشته دست خودمون باشه؟
و الان من درخواست دادم تا چه وقت طول میکشه تا درخواستمو قبول کنن تا پارت اول رو بفرستم ؟

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,214
مدال‌ها
10
سلام خسته نباشید
من رمانم رو میخوام بنویسم
من درس دارم و شرم شلوغه هر روز نمیتونم آپلود کنم ...تا چه وقت زمان برای نوشن هست ؟
و اینکه هر پارت یا هرقسمت باید چند خط یا چند پاراگراف باشه ؟آیا این امکان دست خودمون هست که زمان آپلود و مقدار نوشته دست خودمون باشه؟
و الان من درخواست دادم تا چه وقت طول میکشه تا درخواستمو قبول کنن تا پارت اول رو بفرستم ؟
سلام. تا دو ماه پارت نذارید موردی نداره بعد دو ماه بسته میشه و اگر بخواید پارت بذارید باید به مدیریت بخش اطلاع بدید.
هر پارت باید چهل خط باشه، زمانش بله ولی تعداد پارت و خط در قوانین ذکر شده(داخل هر ساب تالار رمان هست)
در پست اول تاپیک تأیین ناظر ذکر شده.

نیکا سلیمی

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
7
7
مدال‌ها
2
من
با عرض سلام خدمت نویسندگان عزیز

دوستان گرامی چند نکته رو باید براتون شرح بدم که بعدا دل‌خوری پیش نیاد:

انجمن ما تقریبا 4 تا 5 ساله تأسیس شده ولی سایتمون بالای 10، 11ساله و حتی خودتون می‌تونید با سرچ کردن نگاهی به رتبه و مقامش کنید!
سایت رمان بوک رتبه اول در بین سایتای رمان داره... .
از این رو نویسندگانی که در این‌جا رمانشون رو گذاشتن ادمین سایت و مدیران حمایت فوق‌العاده‌ای می‌کنند.
همیشه اولین‌ها در سایت ما به عنوان سوپرایز اومده و بعدش سایت‌های دیگه!

و حالا شرایطی که برای رفتن روی سایت ما داریم:
دوستان به هیچ وجه نباید رمان شما قبلا به دست سایتی دیگه پی دی اف شده باشه و روی سایتشون رفته باشه چون در این صورت ما اجازه نداریم رمان شما رو نشر بدیم!

واقعا شرط آسونی نه؟!
وقتی ما به این راحتی ازتون حمایت می‌کنیم انتظار این رو هم داریم شما هم با ما باشید.

هر سوالی هست همینجا پرسیده بشه... .
و لطفا هیچ یک از مدیران جواب سوالات رو ندن خودم پاسخ میدم تا بعدا شبهه‌ای وارد نشه.
میخام داستانم رو آپلود کنم میگه تایید ناظرم رو میخاد باید چیکار کنم؟؟

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,214
مدال‌ها
10
من

میخام داستانم رو آپلود کنم میگه تایید ناظرم رو میخاد باید چیکار کنم؟؟
داخل تاپیک تأیین ناظر و تأیید اثر موارد خواسته شده رو ارسال کنید. (داخل صفحه اصلی تایپ رمان تاپیکش هست)

بالا پایین