با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!خیر؛ میتونن ویرایش کنن، درخواست نقد حرفهای بدن سپس درخواست تگ دوباره.سلام اگه رمانی بعد از دوبار درخواست تگ، تگی دریافت نکرد و نویسنده رمانش رو به پایان رسوند اونوقت تکلیف این اثر چی میشه؟ حذف میشه آیا؟
سلام یعنی وقتی رمان ب پایان رسید باید توی بخش نقد درخواست نقد حرفه ای کنیم درسته؟خیر؛ میتونن ویرایش کنن، درخواست نقد حرفهای بدن سپس درخواست تگ دوباره.
اگر تگ نداره بلهسلام یعنی وقتی رمان ب پایان رسید باید توی بخش نقد درخواست نقد حرفه ای کنیم درسته؟
اگر بخواین پی دی اف بدین باید برای ارشد کپیست @مِعراج؛ ارسال کنین اگر سطح کافی داشت و اگر نقد میشد میتونست تگ مورد نظر برای رفتن روی سایت رو بگیره میتونید بدید برای انتشار روی سایت.پارت گذاری رمان روی سایت اجباری؟ مثلا من میخوام توی روبیکا پارت گذاری انلاین کنم ولی توی سایت نه. زمانی که رمانم تموم شد پی دی اف روی سایت قرار بگیره.
سلام. تا دو ماه پارت نذارید موردی نداره بعد دو ماه بسته میشه و اگر بخواید پارت بذارید باید به مدیریت بخش اطلاع بدید.سلام خسته نباشید
من رمانم رو میخوام بنویسم
من درس دارم و شرم شلوغه هر روز نمیتونم آپلود کنم ...تا چه وقت زمان برای نوشن هست ؟
و اینکه هر پارت یا هرقسمت باید چند خط یا چند پاراگراف باشه ؟آیا این امکان دست خودمون هست که زمان آپلود و مقدار نوشته دست خودمون باشه؟
و الان من درخواست دادم تا چه وقت طول میکشه تا درخواستمو قبول کنن تا پارت اول رو بفرستم ؟
میخام داستانم رو آپلود کنم میگه تایید ناظرم رو میخاد باید چیکار کنم؟؟با عرض سلام خدمت نویسندگان عزیز
دوستان گرامی چند نکته رو باید براتون شرح بدم که بعدا دلخوری پیش نیاد:
انجمن ما تقریبا 4 تا 5 ساله تأسیس شده ولی سایتمون بالای 10، 11ساله و حتی خودتون میتونید با سرچ کردن نگاهی به رتبه و مقامش کنید!
سایت رمان بوک رتبه اول در بین سایتای رمان داره... .
از این رو نویسندگانی که در اینجا رمانشون رو گذاشتن ادمین سایت و مدیران حمایت فوقالعادهای میکنند.
همیشه اولینها در سایت ما به عنوان سوپرایز اومده و بعدش سایتهای دیگه!
و حالا شرایطی که برای رفتن روی سایت ما داریم:
دوستان به هیچ وجه نباید رمان شما قبلا به دست سایتی دیگه پی دی اف شده باشه و روی سایتشون رفته باشه چون در این صورت ما اجازه نداریم رمان شما رو نشر بدیم!
واقعا شرط آسونی نه؟!
وقتی ما به این راحتی ازتون حمایت میکنیم انتظار این رو هم داریم شما هم با ما باشید.
هر سوالی هست همینجا پرسیده بشه... .
و لطفا هیچ یک از مدیران جواب سوالات رو ندن خودم پاسخ میدم تا بعدا شبههای وارد نشه.
داخل تاپیک تأیین ناظر و تأیید اثر موارد خواسته شده رو ارسال کنید. (داخل صفحه اصلی تایپ رمان تاپیکش هست)من
میخام داستانم رو آپلود کنم میگه تایید ناظرم رو میخاد باید چیکار کنم؟؟
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک