- Apr
- 5,475
- 6,423
- مدالها
- 12
پس خودتان را نیازاید و برای خودتان حکم صادر نکنید که من هر روز تحت هر شریطی مثل آنتونی ترالاپ سر فلان ساعت چند هزار کلمه مینویسم. این شیوه اشتباه است و ممکن است پس از چند بار شکست اعتماد به نفس شما را نابود کند و باعث شود دیگر سراغ نوشتن را نگیرید.
اما نکته جالب اینجاست، وقتی هر سه گزینه را در پیش رو دارید، بسیاری از روزها حس جالبی از رقابت و بازی در شما شکل میگیرد. میبینید بعد از پنج دقیقه نوشتن دلتان میخواهد کمی دیگر بنویسید و به سطح متوسط برسید؛ نور علی نور. اما اگر هم نرسیدید فدای سرتان. مهم حفظ ریزترین شکل عادت نوشتن است.
اگر در طول ماه دو سه نشست نوشتاری عالی هم داشته باشید کافی است.
من این ایدۀ درجهیک را از استفان گایز وام گرفتهام. امتحان کنید. فرایند عادتسازی شما برای همیشه دگرگون خواهد شد.
اما نکته جالب اینجاست، وقتی هر سه گزینه را در پیش رو دارید، بسیاری از روزها حس جالبی از رقابت و بازی در شما شکل میگیرد. میبینید بعد از پنج دقیقه نوشتن دلتان میخواهد کمی دیگر بنویسید و به سطح متوسط برسید؛ نور علی نور. اما اگر هم نرسیدید فدای سرتان. مهم حفظ ریزترین شکل عادت نوشتن است.
اگر در طول ماه دو سه نشست نوشتاری عالی هم داشته باشید کافی است.
من این ایدۀ درجهیک را از استفان گایز وام گرفتهام. امتحان کنید. فرایند عادتسازی شما برای همیشه دگرگون خواهد شد.