جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه نیل گیمن: آینده‌ی ما در گرو کتاب‌خانه‌ها و کتاب‌خواندن و خیال‌بافیست

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط اولدوز با نام نیل گیمن: آینده‌ی ما در گرو کتاب‌خانه‌ها و کتاب‌خواندن و خیال‌بافیست ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 528 بازدید, 39 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع نیل گیمن: آینده‌ی ما در گرو کتاب‌خانه‌ها و کتاب‌خواندن و خیال‌بافیست
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
نیل گیمن: آینده‌ی ما در گرو کتاب‌خانه‌ها و کتاب‌خواندن و خیال‌بافیست

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
ما به کتاب‌خانه‌ها نیاز داریم. به کتاب‌ها نیاز داریم. به شهروندان با سواد نیاز داریم. برایم مهم نیست – باور هم ندارم که اهمیتی داشته باشد – که این کتاب‌ها کاغذی باشند یا دیجیتالی، که شما دارید آن‌ها را روی کاغذ چاپی می‌خوانید یا روی صفحه‌ی نمایش. محتواست که اهمیت دارد.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
چنین پرسشی که اصلاً چرا کتاب می‌خوانیم و چه کتاب‌هایی واقعاً به دردمان می‌خورند، به اندازه‌ی خود کلمات مکتوب، قدیمی و به همان اندازه هم جذاب است. از نظر گالیله خواندن به داشتن قدرت‌های ابر انسانی می‌ماند. کتاب‌ها برای کافکا «تبری برای دریای یخ‌زده‌ی درونمان» بودند، کارل سیگان آن‌ها را به عنوان «مدرکی مبنی بر اینکه انسان‌ها قادر به انجام جادو هستند» می‌دانست؛ جیمز بالدوین در آن‌ها راهی برای تغییر دادن سرنوشت انسان پیدا کرده بود؛ برای برنده‌ی لهستانی جایزه‌ی نوبل، ویساوا شمبورسکا، کتاب‌ها آخرین سرحدات آزادی بودند.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
ولی یکی از بهترین و چند‌بُعدی‌ترین پرداخت‌ها به اهمیت کتاب‌ها و نقش کتاب‌خوانی در زندگی انسان از سوی نیل گیمن در قطعه‌ای زیبا با عنوان «چرا آینده‌ی ما به کتاب‌خانه‌ها، خواندن و رویا پردازی بستگی دارد» بوده است.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
این قطعه در اصل سخنرانی‌ای برای خیریه‌ی انگلیسی The Reading Agency بود که خودش را وقف دادن شانسی برابر به کودکان با هر پیش زمینه‌ی متفاوتی کرده است و در آن تلاش می‌شود تا کودکان با پرورش علاقه‌ی زود هنگامشان به خواندن زندگی خوبی داشته باشند. این سخنرانی بعدها بخشی از کتاب The View from the Cheap Seats: Selected Nonfiction شد – مجموعه‌ی محشری که حرف‌های گیمن را راجع به قدرت سوالات محتاطانه در اختیارمان قرار می‌دهد.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
مهم است که مردم به شما بگویند کدام وری هستند و چرا، و اینکه متعصبند یا خیر. اعلام عمومی‌طور. حالا با اجازه من هم می‌خواهم با شما درباره‌ی کتاب‌خوانی صحبت کنم. می‌خواهم به شما بگویم کتاب‌خانه‌ها مهم هستند. معتقدم که خواندن فیکشن و خواند برای لذت بردن، یکی از مهم‌ترین کارهایی‌ست که می‌توانید انجام دهید. از مردم قویاً درخواست می‌کنم که درک کنند کتاب‌خانه‌ها و کتاب‌دارها چه هستند و کمر به حفظشان ببندند.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
خودم به وضوح آدم بسیار متعصب هستم. من نویسنده هستم، اغلب نویسنده‌ی فیکشن. برای بچه‌ها و برای بزرگسالان می‌نویسم. حدود 30 سال است که از طریق واژه‌هایم پول درمی‌آورم، یعنی با سر هم کردن چیزها و نوشتنشان. بطور مشخص به نفع من است که دیگران بخوانند، که فیکشن بخوانند، که کتاب‌خانه‌ها و کتاب‌دارها وجود داشته باشند و کمک کنند که عشق به خواندن و جاهایی که امر خواندن در آن‌ها رخ می‌دهد در وجود دیگران شکل گیرد.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
پس من به عنوان آقای نویسنده متعصبم. ولی به عنوان خواننده خیلی هم بیشتر متعصبم. و به عنوان شهروندی بریتانیایی حتی از آن هم بیشتر متعصبم.

امشب این سخنرانی را به لطف Reading Agency انجام می‌دهم. خیریه‌ای که ماموریتش دادن فرصت برابر در زندگی به همه است و به مردم کمک می‌کند تا تبدیل به خوانندگان پیگیر و مشتاق شوند. از برنامه‌های سوادآموزی و کتاب‌خانه‌ها و افراد حمایت می‌کند و تا جای ممکن عمل خواندن را تشویق می‌کند. چون واقعیت این است که وقتی «می‌خوانیم» همه چیز تغییر می‌کند.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
همین تغییر است، همین عمل خواندن است که من امشب اینجا هستم تا درباره‌اش صحبت کنم. می‌خواهم درباره‌ی این حرف بزنم که خواندن چه می‌کند. به چه درد می‌خورد.

یک بار در نیویورک، شنونده‌ی بحثی درباره‌ی ساختمان زندان‌های خصوصی – که صنعتی رو به رشد در آمریکاست – بودم. صنعت زندان برای رشدش در آینده، نیازمند برنامه‌ریزی است – چند سلول نیاز است؟ چه تعداد زندانی در طی ۱۵ سال آینده قرار است وجود داشته باشد؟ چیزی که متوجه شده بودند این بود که می‌توانند جواب این سوالات را با استفاده از یک الگوریتم کاملاً ساده، به آسانی پیش‌بینی کنند. الگوریتمی که بر اساس این سوال طرح‌ریزی شده که چه درصدی از ده و یازده ساله‌ها نمی‌توانند بخوانند و (در نتیجه) به صورت تفریحی و برای لذت کتاب نمی‌خوانند.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها
7
این معادله یک‌به‌یک نیست: نمی‌توان گفت هیچ جرمی در یک جامعه‌ی باسواد وجود ندارد. ولی واقعاً به هم مرتبطند.

فکر می‌کنم کُنه این معادله بسیار ساده‌است. آدم‌های با سواد، فیکشن می‌خوانند.

بالا پایین