جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آبزیان هشت پا| کتاب ما هشت پارا قرمز می‌کنیم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آبزیان و آبزیستان ‌ توسط آریادخت با نام هشت پا| کتاب ما هشت پارا قرمز می‌کنیم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 478 بازدید, 57 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آبزیان و آبزیستان ‌
نام موضوع هشت پا| کتاب ما هشت پارا قرمز می‌کنیم
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
این کتاب درک بهتری درباره‌ی کودکان با نشانگان داون و دارای اختلال رشدی می‌دهد. این مجموعه صرفاً برای کودکان با نیاز‌های ویژه تهیه نشده است

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
بلکه برای معلمان، والدین و کودکان همسالی که با این کودکان برخورد دارند نیز مفید و جالب خواهد بود.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
در بخشی از کتاب «ما هشت پا را قرمز می‌کنیم» می‌خوانیم:

وقتى به بیمارستان رفتیم دیدم مادرم آیزاک را در آغوش گرفته است

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
من دستان کوچک آیزاک را گرفتم و گفتم: سلام آیزاک! من اِما خواهر بزرگتر تو هستم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
آیزاک بوى پودربچه می‌داد. به سمت او خم شدم و به آرامى در گوشش گفتم: من بالاخره به تو یاد می‌دهم که چطور هشت پا را رنگ کنى. فکر کنم ما هشت‌پا را قرمز می‌کنیم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
هشت‌پاها دارای هشت بازو هستند که بر روی آن‌ها دو ردیف کلاهک مکنده وجود دارد. بر خلاف بیشتر سرپایان، هشت‌پاها تقریباً هیچ اسکلت درونی ندارند و بدنشان کاملاً نرم است. آن‌ها نه مانند ناتیلوس صدف بیرونی دارند و نه مانند سرپاور (ماهی مرکب) استخوان درونی دارند.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
هَشت‌پا یا اُختاپوس (نام علمی: Octopoda) یک جانور آبزی از رده سرپایان است که در بخش‌های گوناگونی از اقیانوس‌ های جهان، به‌ویژه در آب‌سنگ‌های مرجانی زندگی می‌کند

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
۳۰۰ گونه از هشت‌پا شناسایی شده که این تعداد، یک‌سوم از تمامی گونه‌های سرپایان را تشکیل می‌دهد. هشت پا جزو بی مهرگان است به این معنی که استخوان ندارد. به همین خاطر هنگامی که هشت پا از آب بیرون کشیده می شود، شکل اش را از دست می دهد.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
یک منقار، شبیه به منقار طوطی، تنها قسمت سفت در بدن هشت‌پاها است. این منقار به هشت‌پا توانایی رفتن به لای شکاف‌های باریک بین صخره‌های زیرآبی به هنگام گریختن از دست مارماهی موری و دیگر ماهیان شکارچی را می‌دهد. هشت پاها در دو نوع سمی و غیر سمی هستند. وسیله شکاری هشت‌پا معمولاً سمومی است که از بدن خود خارج می کند.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
هشت پاها (اختاپوس ها) خرچنگ های کوچک و گوش ماهی ها، به علاوه بعضی از حلزون ها، ماهی ها، لاک پشت ها، سخت پوستان(مثل میگوها) و اختاپوس های دیگر را می خورند

بالا پایین