۱
سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، ۱/۳ پیمانه کره را حدود ۳۰ ثانیه با همزن برقی هم بزنید.
۲
شکر و نمک را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه آنها را با سرعت متوسط هم بزنید. تخممرغ و دو قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
۳
به تدریج آرد را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا بالاخره شبیه خمیر شود. روی آن پلاستیک بکشید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا ور بیاید.
۴
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. برای تهیه مواد میانی، در یک کاسه متوسط، موز، بستنی کاراملی، گرد و دارچین را با هم مخلوط کنید.
۵
روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید تا حدود نیم سانتیمتر ضخامت داشته باشد. سپس آنها را با کاتر شیرینیپزی یا قالب، به دایرههای کوچک برش دهید.
۶
از مواد میانی داخل آنها بگذارید. لبههای دایره را با کمی آب مرطوب کنید و دایره را از وسط تا و روی هم قرار دهید. لبهها را فشار دهید تا بسته شود. روی آنها یک قاشق غذاخوری کره آب شده بمالید.
۷
به مدت ۱۵ دقیقه آنها را در فر بگذارید تا سطح آنها طلایی شود. در صورت تمایل، با پودر قند تزئین و سرو کنید.