جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری پزشکیان: مهم این است که ما کابینه‌ای با وفاق ملی انتخاب کنیم.

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار اقتصادی توسط آریادخت با نام پزشکیان: مهم این است که ما کابینه‌ای با وفاق ملی انتخاب کنیم. ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 113 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار اقتصادی
نام موضوع پزشکیان: مهم این است که ما کابینه‌ای با وفاق ملی انتخاب کنیم.
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب صبح امروز (سه شنبه) در دیدار با فعالان ستادهای مردمی در سالن همایش‌های وزارت کشور گفت: انتخاب مسئولان برای ما معضل شده است چون شعار دادیم انتخاب برتر می‌کنیم اما حالا به همه می‌گوئیم کمک کنید، اما همه آدم‌های خودشان را معرفی می‌کنند؛ نمی‌دانم باید چه کار کنیم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
رئیس جمهوری منتخب اظهار داشت: وقتی شور و شوق شما را می‌بینم، بار سنگینی روی دوش‌های خودم احساس می‌کنم که تحمل آن سخت است یکی از مشکلات من این است که همه می‌خواهند با من ملاقات کنند، من چگونه باید پاسخ همه را بدهم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
وی افزود: من همان آدم قبل هستم این‌طور نیست که رئیس جمهور شده‌ام، عوض شده باشم؛ خیلی‌ها گله می‌کنند که خودت را گم کرده‌ای به خدا شب و روز ندارم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
پزشکیان اظهار داشت: انتخاب مسئولین برای من معضل شده است، به هر ک.س می‌گویم آدم معرفی کنید، همه افراد خودشان را معرفی می‌کنند؛ قدم اول انتخاب کابینه وفاق ملی است و آن شعاری است که سرمی دادیم که مملکت با یک دسته و جناح اداره نمی‌شود، خودمان هم باید به آن پایبند باشیم در نتیجه باید کابینه‌ای را شکل دهیم تا افراد صادق، باتجربه و با دانش انتخاب شوند و به سمت سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری حرکت کنیم.

بالا پایین