جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

همگانی چالش بزرگ‌نمایی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط SOLEMN با نام چالش بزرگ‌نمایی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 59 بازدید, 6 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع چالش بزرگ‌نمایی
نویسنده موضوع SOLEMN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط من نه منم
موضوع نویسنده

SOLEMN

سطح
1

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
2,489
10,953
مدال‌ها
4
یک اتفاق ساده (مثل افتادن گوشی از دستت) رو به شکل یک داستان حماسی و دراماتیک بنویس، انگار اتفاق آخرالزمانی افتاده.

"اختصاصی اینجانب"

موضوع نویسنده

SOLEMN

سطح
1

{ارشد بخش عمومی}
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
همیار سرپرست ادبیات
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
منتقد ادبیات
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
Nov
2,489
10,953
مدال‌ها
4
روزی که جوراب گم شد

فکر می‌کردم فقط یه روز معمولیه. ولی نبود. چون وقتی پای راستم جورابشو پیدا کرد، پای چپ بی‌پوشش موند. خونه رو زیر و رو کردم. یخچال رو نگاه کردم. توی مایکروویو، توی جا‌کفشی، حتی پشت کمد سال‌های رفته... ولی نبود. جوراب رفته بود. انگار توسط بیگانگان ربوده شده. الان ۲۳ روزه که با جورابای ناهماهنگ زندگی می‌کنم... دعا کنید برام.

yeganeh2025

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار عکس و فیلم
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست ادبیات
مدیر آزمایشی
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
Jul
450
1,136
مدال‌ها
2
کش مو

داشتم حاضر می‌شدم برم بیرون. همه چیز عالی بود، تا وقتی که فهمیدم کش‌مو نیست. کیفمو باز کردم، صحنه‌ای شبیه دوزخ بود. رژ لبِ شکسته، سوهان ناخنِ زخمی، یه قبض گم‌شده از سال ۹۸. و وسط این ویرانی، من داشتم می‌گشتم دنبال کش‌موی گمشده، که انگار رفته بود تو مأموریت سری تو کهکشان. صدای انفجارهایی توی ذهنم بود. نهایتاً با یه کشِ نخی رنگ‌رفته که بیشتر شبیه طناب دار بود، موهامو بستم. مأموریت شکست خورده بود، ولی من زنده موندم.

NARIYA

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,422
4,678
مدال‌ها
3
فاجعه ای توی اشپزخونه
یه روز آروم بود... مامانم داشت با عشق غذای ظهر رو آماده می‌کرد! منم کنارش بودم، با اعتماد‌به‌نفس یه ظرف شیشه ای دستم گرفته بودم، ولی یه ثانیه انگار تمرکزم رو از دست دادم
انگشت‌هام سُر خوردن، ظرف شروع به سقوط کرد. همه چی کند شد... مامانم با چشمای گشاد شده نگام کرد و منم مثل بازیگرهای سینما با حرکت آهسته سعی کردم جلوی افتادنش رو بگیرم، (فیلم هندیه) اما نه! ظرف با کله خورد زمین.(حیح) یه سکوت سنگین پخش شد. حتی همسایه هم دیگه عطسه نکرد! (اره خلاصه جو بدی بود)
مامانم با تاسف نگام کرد و در اخر چون مامانم اون ظرفو خیلی دوس داشت، من یه هفته مسئول شستن ظرفا شدم و یه پیمان نانوشته با هستی بستم:
"از این به بعد، ظرف شیشه‌ای ممنوع"

نیهان

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
31
205
مدال‌ها
2
هبوط تاریکی

ساعت حدود ۹ شب بود. شهر، غرق در نورهای رنگارنگ، مثل همیشه نفس می‌کشید. صدای خنده از پنجره‌های باز به گوش می‌رسید و بوی شام از آشپزخانه‌ها به مشام می‌رسید. ناگهان، یک چشم‌برهم‌زدن. یک سوسوی کوتاه. و بعد... تاریکی مطلق.
نفس‌ها در سی*ن*ه حبس شد. خنده‌ها ماسید. سکوتی سنگین بر شهر فرود آمد، سکوتی که تا مغز استخوان می‌لرزاند. انگار دستی نامرئی، سیم‌های زندگی را قطع کرده بود. لامپ‌های خیابان، چراغ‌های خانه‌ها، تابلوهای نئونی درخشان؛ همه و همه در یک لحظه خاموش شدند. دیگر خبری از آن نورهای گرم و آشنا نبود. فقط سیاهی بود و سیاهی.
وحشت، مثل خونی سرد، در رگ‌ها جاری شد. مردم، گیج و درمانده، از پنجره‌ها به بیرون نگاه می‌کردند. آسمان پرستاره، که سال‌ها در پس نورهای مصنوعی شهر پنهان مانده بود، حالا با شکوهی ترسناک خودنمایی می‌کرد. اما کسی جرئت نداشت سر به بالا کند و به آن خیره شود. این تاریکی، با تمام عظمتش، بوی فنا می‌داد. بوی پایانی قریب‌الوقوع.
اولین فریادها از دوردست به گوش رسید. بعد، صدای آژیرهای اتومبیل‌ها که به ناگاه در دل سکوت می‌پیچیدند. گوشی‌های موبایل، بی‌سیم و بی‌جان، در دست‌ها بی‌فایده شده بودند. شبکه‌های اجتماعی، آن منبع بی‌انتهای اطلاعات و ارتباط، از کار افتاده بودند. دنیا، به شکلی که می‌شناختیم، فرو پاشیده بود.
شایعات مثل بوی مرگ در هوا پخش شد. "انرژی هسته‌ای قطع شده!" "موجودات فضایی حمله کرده‌اند!" "این پایان دنیاست!" هر ک.س چیزی می‌گفت و هر کلمه، ترسی جدید به دل‌ها می‌انداخت. کودکان در آغوش مادرانشان پنهان شده بودند، چشمانشان از وحشت برق می‌زد. پیرمردها با لرزش دست، دعاهایی را که سال‌ها فراموش کرده بودند، زیر لب زمزمه می‌کردند.
آب از شیرها قطع شد. یخچال‌ها از کار افتادند. سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، حالا فقط توده‌ای فلز بی‌جان بودند. تمدن، این بنای عظیم و باشکوه، با یک ضربه، به زانو درآمده بود. انسان، موجودی که خود را ارباب هستی می‌دانست، حالا در برابر یک نیروی ناشناخته و قدرتمند، کوچک و بی‌دفاع شده بود.
ساعت‌ها گذشت، ساعت‌هایی که به ابدیت می‌مانست. شب، تاریک‌تر از همیشه، بر شهر سایه افکنده بود. باد سردی شروع به وزیدن کرد، بادی که بوی ناامیدی می‌داد. مردم، بدون هدف، در خیابان‌ها سرگردان بودند. برخی به دنبال آب، برخی به دنبال غذا، و برخی فقط به دنبال کورسویی از امید.
صبح شد. اما این طلوع، با طلوع‌های گذشته فرق داشت. خورشید، سرد و بی‌روح، بر شهری ویران‌شده تابید. ساختمان‌ها، مثل اسکلت‌های غول‌پیکر، در برابر آسمان خاکستری قد برافراشته بودند. دود غلیظی از دوردست به آسمان بلند می‌شد، شاید نشانه‌ای از آتش‌سوزی، شاید هم نشانه‌ای از آخرین مقاومت.
این فقط یک قطعی برق نبود. این، آغاز یک عصر جدید بود. عصر تاریکی، عصر ناامیدی، عصر تلاش برای بقا. عصری که انسان باید دوباره از صفر شروع می‌کرد، در جهانی که دیگر هیچ شباهتی به خانه امن او نداشت. و در دل این آشوب، تنها یک سوال باقی مانده بود: آیا نوری هست که دوباره این تاریکی را بشکافد؟ یا این، واقعاً پایان همه چیز است؟

من نه منم

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
17
92
مدال‌ها
2
بالا پایین