جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی چرا ژانر جنایی اینقدر محبوب و پرمخاطب است ؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط Kosarvalipour با نام چرا ژانر جنایی اینقدر محبوب و پرمخاطب است ؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 795 بازدید, 32 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع چرا ژانر جنایی اینقدر محبوب و پرمخاطب است ؟
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
شاید دلیل اصلی این که برخی از افراد، ارتباط چندانی با داستان های جنایی برقرار نمی کنند، این باشد که بعضی از این داستان ها به شکل عمده بر ساختار سطحی رویدادها تمرکز می کنند.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
در این قبیل از داستان ها، هدف جستجوگر برای پرده برداری از حقیقت ماجرا که در همان ابتدای داستان مشخص می شود، معمولا جای شخصیت پردازی را می گیرد و به تنها عنصر پیش برنده ی روایت تبدیل می شود.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
اما این برای برخی مخاطبین کافی نیست. احتمالا به همین خاطر است که بعضی از منتقدین، داستان های جنایی را در زمره ی داستان های جدی تر و «ادبی» قرار نمی دهند.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
با این وجود، این نکته را در نظر داشته باشید: تمام هنرها، همانند تمامی علوم و همه ی ادیان، ذاتا جست و جویی برای یافتن حقیقت هستند؛ حقیقت درباره ی زندگی انسان و تجارب مختلف او در این جهان. این جست و جو برای یافتن حقیقت در هیچ ژانر دیگری تا این اندازه در مرکز توجه قرار ندارد.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
چه کسی عامل ارتکاب جنایت بوده است؟ تمام داستان به طور مشخص به فرآیند پاسخ دادن به این سوال و فهمیدن حقیقت درباره ی چگونگی وقوع آن می پردازد.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
ایمی مرا به این باور رسانده بود که من یک استثنا هستم که موفق شده ام در رقابت رسیدن به سطحی که او دارد، شرکت کنم. این هر دویمان را می‌ ساخت و در عین حال خراب می کرد، چرا که یارای پاسخگویی به چنین عظمتی را نداشتم. من آدم آسایش و میانمایگی بودم و این باعث می شد از خودم متنفر باشم. در نهایت، او را به خاطر این ضعف خود مجازات کردم. او را تبدیل به موجودی شکننده و آزاردهنده کرده بودم. در ابتدا خود را طوری دیگر نشان داده بودم و بعد کاملا ذات حقیقی خود را به نمایش گذاشتم. از آن بدتر، خودم را قانع کرده بودم که دلیل زندگی مرارت‌ بار ما اوست. سال ها از زنگی‌ ام را صرف این کرده بودم که او را تبدیل به چیزی که بود، بکنم: توده ی‌ عظیم تنفر. از کتاب «دختر گمشده»

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
این فرآیند جست و جو به هنگام آگاه شدن از حقیقت، به اوج خود می رسد. یکی از بزرگترین رازها برای خلق داستان های جذاب و موفق، به وجود آوردن لحظه ی آشکار شدن حقیقت، و بنا کردن سایر عناصر داستانی پیرامون آن صحنه است.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
در واقع تمام روایت داستان به شکلی طراحی می شود تا لحظه ی برملا شدن حقیقت و شوکه شدن مخاطبین به واسطه ی آن، از راه برسد. لحظه ی درک حقیقت، لذت بخش ترین تجربه در مواجهه با یک رمان یا فیلم است.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
این قاعده ی کلی، هم در مورد داستان های کهن و هم مدرن در تمامی فرهنگ ها صدق می کند. داستان های جنایی بیش از هر ژانر دیگری، از این قاعده پیروی می کنند.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
نکته ی جالبی که در مورد داستان های جنایی در مقایسه با سایر داستان ها وجود دارد، این است که پروتاگونیست یا شخصیت اصلی معمولا تغییری را از خود بروز نمی دهد.

بالا پایین