جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی چطور داستان نویسی را شروع کنیم؟ ( ۳ قدم )

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط آرشیت با نام چطور داستان نویسی را شروع کنیم؟ ( ۳ قدم ) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 255 بازدید, 54 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع چطور داستان نویسی را شروع کنیم؟ ( ۳ قدم )
نویسنده موضوع آرشیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرشیت
موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
۱. صادق باشید
روزی که اولین داستانم را برای هم کلاسی‌هایم خواندم همه به وجد آمده بودند. وقتی داشتم زیر چشمی به آن ها نگاه می‌کردم همه منتظر ادامه داستان بودند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
بعد از اینکه اولین داستانم در یک اجتماع کوچک مثل کلاس درس با استقبال روبرو شد بارها از خودم پرسیدم چه اتفاقی افتاد که انقدر خاطره ام توانست تاثیرگذار باشد.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
در کنار تمام نکات تکنیکی که در این مقاله آوردم، صداقت من در مورد تجربه‌ام بود که بچه‌ها را به ورود به دنیای دروغین داستان من ترغیب کرد. من نگفتم چه کاراکتر قدرتمندی هستم که همه کاری از دستم برمی‌آید.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
در این صورت با خواننده صادق نبودم و او دیر یا زود می‌فهمید که من به جای تصویر کردن گوشه‌ای از واقعیت، توهمی برایش کشیده‌ام.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
مردم دوست دارند به آن لحظاتی از داستان شما برسند که با بی رحمی تمام با خودتان صادق بوده‌اید. وگرنه در زندگی روزمره افراد زیادی را در مترو و فامیل می‌بینیم که دوست دارند به چیزهایی ببالند که هیچ وقت نداشته‌اند.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
من در داستان پارک آبی ابتدا با ضعف‌هایم روبرو شدم و بعد از آن در تنگنای ناامیدی کورسوی نوری یافتم و تصمیم گرفتم که آن منبع نور کوچک را دنبال کنم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
۲. از قضاوت شدن نترسید
وقتی برای اولین بار دیدم نیل گیمن دارد در مورد شهامت نویسنده در مقابل قضاوت شدن می‌نویسد خیلی برایم عجیب بود. پیش خودم گفتم: نویسندگی چه ربطی به شهامت دارد، منکه حرف‌هایی که میزنم همه تشویقم می کنند و خوششان می آید.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
راست هم می گفتم تا آن موقع من هنوز با خودم آشنا نشده بودم و سعی می کردم آن قسمت هایی از خودم که من را خوب نشان می دهد را به دیگران نشان بدهم.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
بیشتر سعی کرده بودم در مورد چیزهایی شعار بدهم که فکر می‌کردم درست است. خب معلوم است برای گفتن چنین حرف هایی اصلا شهامت نیاز نیست و قضاوتی هم در کار نیست.

موضوع نویسنده

آرشیت

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
3,262
6,982
مدال‌ها
2
آیا تا حالا شده در مورد اشتباهی که کردید با یک دوست صحبت کنید؟ در چنین شرایطی از این می‌ترسید که نکند دوستم مرا به خاطر اشتباهم قضاوت کند و فکر کند من آدم پلیدی هستم، ولی با این ترس کنار می‌آیید و چون حرف و بغض در گلوتان گیر کرده است تصمیم می گیرید قضاوت شدن را به جان بخرید، هر چی باداباد!

بالا پایین