جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی چگونه انتقاد موثر کنیم؟ 7 نکته انتقاد صحیح

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط Kosarvalipour با نام چگونه انتقاد موثر کنیم؟ 7 نکته انتقاد صحیح ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 811 بازدید, 50 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع چگونه انتقاد موثر کنیم؟ 7 نکته انتقاد صحیح
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
اگر با یک کارمند صحبت می‌کنید، می‌توانید بگویید: “من دیده‌ام که در تماس‌های فروش چقدر تلاش می‌کنید، و فکر می‌کنم کارتان عالی است، اما ما باید در مورد وقت‌شناسی شما صحبت کنیم…”

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
برای انتقاد از یک دوست، ممکن است بگویید: «می‌دانم که به من اهمیت می‌دهی و می‌دانی که من به تو اهمیت می‌دهم، اما اخیراً چیزی مرا آزار می‌دهد…»

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
5. چطور سؤال‌های بهتری بپرسیم؟
در پاسخ چالش چگونه انتقاد موثر کنیم؟ یکی از راه‌های مطرح کردن نقد این است که اجازه دهید طرف مقابل شروع کند.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
توصیه می‌کنیم از آنها یک سوال فرضی بپرسید یا آنها را تشویق کنید که از منظری تازه به رفتار خود نگاه کنند.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
این ایده خوبی است به خصوص اگر نگران هستید که طرف مقابل احساس کند مورد حمله قرار گرفته است. اگر مطمئن نیستید که طرف مقابل می‌داند کار اشتباهی انجام داده است، این ممکن است ایده خوبی باشد.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
اگر کارمند شما در محل کار با مشکل مواجه شده است، می‌توانید بگویید: “اگر شما مسئول بودید و کارمندی با چندین شکایت مشتری داشتید، چگونه به این وضعیت رسیدگی می‌کردید؟” یا “اگر بخواهید عملکرد خود را ارزیابی کنید، چه می‌گویید؟”

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
اگر با فرزندتان صحبت می‌کردید، می‌توانید بگویید: “اگر یکی از همکلاسی‌های خود را ببینی که اینطور رفتار می‌کند، درباره او چه فکر می‌کنی؟”

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
اگر با دوستی صحبت می‌کردید، می‌توانید بپرسید: “وقتی دوستانت پشت سرت صحبت می‌کنند چه احساسی داری؟”

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
6. انتقاد را به اهداف آنها مرتبط کنیم
چگونه انتقاد موثر کنیم؟ اگر انتقاد شما کاملاً با اهداف طرف مقابل فاصله دارد، آن ‌قدرها هم پذیرای آن نخواهند بود. از خود بپرسید: “این شخص به چه چیزی اهمیت می‌دهد؟ روی چه هدفی تمرکز و هدفگذاری کرده است؟” قبل از (یا بعد از) انتقاد از آن‌ها، توضیح دهید که چگونه بازخوردی که به آن‌ها می‌دهید به آنها کمک می‌کند تا به برنامه ریزی برای داشتن زندگی موفق و اهدافشان برسند.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,133
مدال‌ها
4
اگر با کارمندی ملاقات می‌کنید که اغلب از کار خود عقب مانده است، ممکن است بگویید: “می‌دانم که به دنبال ارتقاء شغلی هستید، بنابراین فکر کردم می‌توانیم کمی در مورد چیزهایی که می‌توانید تغییر دهید تا به جایی که می خواهید باشید گپ بزنیم.”

بالا پایین