جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

هیپنوتیزم چگونه خود را هیپنوتیزم کنیم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جبر و اختیار توسط - نغمه - با نام چگونه خود را هیپنوتیزم کنیم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 361 بازدید, 17 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته جبر و اختیار
نام موضوع چگونه خود را هیپنوتیزم کنیم
نویسنده موضوع - نغمه -
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط - نغمه -
موضوع نویسنده

- نغمه -

سطح
7

مدیر ارشد بخش فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,243
مدال‌ها
15
5- تثبیت نگاه: پس از یک دقیقه آرامش، سه مرتبه نیت یا به اصطلاح علمی تلقین هیپنوتیز شدن را به خود نمائید، این تلقین به این شکل است: « من چند ثانیه دیگر چشم هایم را باز می کنم، به انتهای بینی به فاصله ی بین دو ابرو خیره می شوم، چشم های من سنگین، خسته، خواب آلود و بسته خواهند شد و من به خواب هیپنوتیزمی عمیقی قرو خواهم رفت.»

موضوع نویسنده

- نغمه -

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,243
مدال‌ها
15
این عبارت را سه مرتبه تلقین می کنید، تلقین اگر آهسته و در فکر هم تکرار شود اشکالی ندارد و پس از سه بار تلقین چشمها را باز می کنید به انتهای بینی بفاصله بین دو ابرو خیره می شوید که این حالت را تثبیت نگاه می گویند، حالا کم کم احساس می کنید که چشم های شما می سوزد، پلک ها خسته می شوند، خواب آلود می شوند و بسته می شوند، ممکن است شما بتوانید چند دقیقه استقامت کنید و پلک نزنید، ممکن است نتوانید پلک نزنید و پلک های شما بهم بخورند، اشکالی ندارد، پلک بزنید و دوباره به فاصله بین دو ابرو خیره شوید و نگاه خود را تثبیت کنید، ممکن است چشم های شما خسته و بسته شود ولی خواب آلود نشوید، اشکالی ندارد، هدف تمرکز فکراست که با خیره شدن به فاصله بین دو ابرو این تمرکز حاصل می شود. آنچه مهم است بی حرکتی بدن و ثابت بودن نگاه و حالت مات زدگی یا بهت زدگی فکری است که باید این حالت را در خود بوجود آورید.

موضوع نویسنده

- نغمه -

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,243
مدال‌ها
15
6- ریلکس یا شل کردن تمام بدن از شصت پا تا فرق سر: حالا بدن شما کاملا بی حرکت است، و فکرتان کار می کند، تصور کنید در روی ناخن شصت پای راست شما یک نقطه سیاه به اندازه یک عدس وجود دارد. اگر قبل از شروع به خود هیپنوتیزم با خودکار یا مرکب یک نقطه یاه روی ناخن شصت پای راست و یک نقطه سیاه روی ناخن شصت پای چپ گذاشته باشید بسیار خوب است و اثر تمرکزی بیشتری دارد. حالا به مدت 5 دقیقه در ذهنتان به آن نقطه سیاه نگاه کنید و به آن نقطه فکر کنید. آن نقطه را بالاتر و رو پا تصور کنید. کم کم آن نقطه را بالا بیاورید و تمام بدنتان را با آن نقطه اسکن کنید تا برسید به فرق سرتان.

موضوع نویسنده

- نغمه -

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,243
مدال‌ها
15
7- تصور پایین رفتن یا انجام کار روزانه: پس از خاتمه رلکس سعی کنید به مدت دو یا سه دقیقه بی حرکت عمیق خواب آلود شوید بعدا تصور کنید که از پله برقی یا پله معمولی پایین می روید، یا تصور کنید که در باغ مشغول قدم زدن هستید، یا مشغول آب دادن گل ها هستید، یا مشغول پایین آمدن از هواپیما با چتر هستید. به نظر من بهتر است هرکسی به کاری که عادت دارد همان کار را تصور کند مثلا من بیشتر تو این مرحله "تایپ" میکنم. این تصور باید 5 دقیقه طول بکشد.

موضوع نویسنده

- نغمه -

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,243
مدال‌ها
15
8- تصور پرواز دست راست یا چپ: در این قسمت تمام توجه و تمرکز شما متوجه دست راست یا چپ تان خواهد شد. به هر دست که عادت دارید یا ترجیه می دهید توجه کنید. بدن شما به هیچ وجه نباید تکان بخورد، هرچه بدن بی حرکت تر باشد زودتر به حالت خلسه در می آیید.

موضوع نویسنده

- نغمه -

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,243
مدال‌ها
15
حال شما به دست راست خود توجه کنید و خیال کنید دست راست شما مانند بادکنک سبک است، سبک تر می شود و به بالا می رود. اگر دست شما بالا رفت بدانید که شما هیپنوتیزم شده اید!! حال تصور کنید دستتان سنگین شده و به سمت پایین می آید.

موضوع نویسنده

- نغمه -

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,243
مدال‌ها
15
9- تلقین به خود برای عمیق تر شدن هیپنوتیزم: بعد از هیپنوتیزم شدن این تلقینات را شروع می کنید: « من هر روز هر لحظه و هر آن از هر حیث و هر جهت بهتر و بهتر می شوم» جلسه آینده هیپنوتیزم من عمیق تر و سنگین تر خواهد شد، 10 مرتبه این تلقین را انجام می دهید و سپس تلقین بیداری می نمائید.

موضوع نویسنده

- نغمه -

سطح
7

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
خاطره نویس انجمن
May
3,429
21,243
مدال‌ها
15
10- بیداری: «من حالا دارم کم کم به حالت عادی و طبیعی برمیگردم، قلبم منظم می زند، حالم کاملا خوب است، طبیعی، بانشاط و خوشحال هستم.»

بالا پایین