جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی چیکن کوکسینا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام چیکن کوکسینا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 241 بازدید, 3 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع چیکن کوکسینا
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,826
23,192
مدال‌ها
6
چیکن کوکسینا بسیار لذیذ و خوش طعم است و طرفداران بسیار زیادی در بین مردم محلی و همین طور گردشگران دارد. توپک های خمیری را قبل از سرخ شدن داخل پودر سوخاری یا خرده نان می غلتانند و بعد داخل حمام روغن کاملا سرخ می کنند تا برشته و چیپسی شود.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,826
23,192
مدال‌ها
6
مواد مورد نیاز برای تهیه چیکن کوکسینا

🔸پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
🔸مرغ پخته و خرد شده: ۴۰۰ گرم
🔸سیر: ۳ حبه
🔸جعفری: ۳ قاشق غذاخوری
🔸نمک و فلفل: به میزان لازم
🔸پنیر پراتو رنده شده: ۲۰۰ گرم
🔸تخم مرغ: ۲ عدد
🔸پودر سوخاری پانکو: به میزان لازم
🔸روغن: به میزان لازم
🔸خمیر مخصوص

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر کوکسینا:


🔸کره: ۳۰ گرم
🔸قرص عصاره مرغ: ۱ عدد
🔸آب: ۱/۴ پیمانه
🔸شیر: نیم لیتر
🔸آرد الک شده: ۲۷۰ گرم

 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,826
23,192
مدال‌ها
6
طرز تهیه خمیر کوکسینا:
ابتدا کره، قرص عصاره مرغ، آب و شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شده وکره ذوب شود و همچنین قرص عصاره مرغ در مواد حل شود. سپس تمام آرد را اضافه نموده و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را کناری گذاشته تا خنک شود.

طرز تهیه چیکن کوکسینا:
در تابه‌ای مفداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبگ شده و شفاف شود. سیر خرد شده را به همراه مرغ پخته و خرد شده، نمک و فلفل قرمز به پیاز افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملا مزه دار شوند. سپس حرارت را خاموش نموده و اجازه دهید کمی خنک شوند. پنیر و جعفری را به مخلوط مرغ اضافه نموده و با یکدیگر ترکیب نمایید. گلوله‌هایی از خمیر برداشته داخل دست باز کنید. از مخلوط مرغ و پنیر داخل آن قرار داده خمیر را بسته و شکلی مخروطی به آن دهید. در ظرف مناسبی تخم مرغ‌ها را بزنید تا یکدست شوند سپس کوکسینا‌های آماده را درون تخم مرغ قرار داده و سپس در پودر پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ نمایید.
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,826
23,192
مدال‌ها
6
بالا پایین