جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 223 بازدید, 3 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,826
23,192
مدال‌ها
6
کسادیا غذایی مکزیکی است که با قرار دادن موادی میان نان ترتیلا و سرخ کردن دو طرف آن تهیه می‌شود. در تهیه کسادیا خلاقیت‌های زیادی می‌توان به خرج داد. مثلاً می‌توان از هر نان گرد کوچک دیگری استفاده کرد یا مواد میانی را به سلیقه خود تغییر داد. کسادیای پنیری را می‌توانید به عنوان شام یا میان وعده تهیه و سرو کنید. همچنین می‌توانید از انواع سبزیجات به عنوان دورچین کسادیای پنیری استفاده کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: گیان
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,826
23,192
مدال‌ها
6
مواد لازم برای کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا):

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2‌ حبه
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
شکر 1/2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی
پنیر پارمسان رنده شده 100‌ گرم
نان ترتیلا 2‌ عدد
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: گیان
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,826
23,192
مدال‌ها
6
طرز تهیه: ابتدا، پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و حبه‌های سیر را خرد کنید تا کاملاً ریز شوند. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت نگینی خرد کنید. حال، روغن زیتون را در تابه‌ای داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی قهوه‌ای رنگ و نرم شوند.



سرکه بالزامیک، شکر، نمک و زنجبیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید و درب تابه را ببندید و صبر کنید تا مایع کاملاً جذب شود.




مواد را از تابه خارج کنید و در یک کاسه بریزید. یک نان ترتیلا کف تابه قرار دهید و نیمی از مواد را روی نصف نان پهن کنید. نیمی از پنیر را روی مواد بپاشید و نان را از وسط تا کنید تا روی مواد را بپوشاند. با ملایمت روی نان را فشار دهید و سپس درب تابه را ببندید. دو طرف نان را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و پنیر آب شود. این کار را برای نان ترتیلای دیگر هم تکرار کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: گیان
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,826
23,192
مدال‌ها
6
بعد از آماده شدن کسادیای پنیری آن را با چاقو برش بزنید و همراه با سس کچاپ یا سس تند سرو کنید.

kasdia-recipe.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: گیان
بالا پایین