جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی کیک شربتی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط BARAN. با نام کیک شربتی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 229 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع کیک شربتی
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
cake-sharbati.jpg
کیک شربتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که بافت بسیار نرم و پنبه ای دارد،
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
تخم مرغ۳ عدد
آرد۲ لیوان
شکر۱ لیوانسرخالی
ماست۱ لیوان
روغن مایع½ لیوان
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری

مواد لازم شربت
بارشکر۱ لیوان سرخالی
آب۱ لیوان
گلاب¼ لیوان
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
در این مرحله تخم مرغ هم دمای محیط را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه جادار می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت حدودا ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد تقریبا دو برابر و رنگش تقریبا کرمی شود.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
در این مرحله ماست و روغن را به ترتیب اضافه می کنیم و هر کدام به مدت ۳۰ ثانیه با درو تند همزن مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه زعفران دم و پودر هل را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
حالا آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم و آنرا پخش می کنیم.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزد. در حین پخت کیک می توانیم شربت بار (نکات شربت بار) را آماده کنیم. برای این منظور شکر و آب را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل حل شود و شربت شروع به جوشیدن کند. بعد از گذشت ۵ دقیقه گلاب و زعفران را به شربت اضافه می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
حالا اجازه می دهیم شربت از حرارت بیفتد و ولرم شود. پس از اینکه کیک به طور کامل پخت آنرا از فر خارج می کنیم، سپس به صورت دلخواه برش می زنیم. در ادامه صبر می کنیم تا کیک کمی خنک شده و از حرارت بیفتد
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
حالا شربت ولرم را روی کیک می ریزیم و اجازه می دهیم شربت به طور کامل به خورد کیک برود. در نهایت کیک را از قالب خارج می کنیم و در ون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس با پودر پسته به سلیقه خود تزیین می کنیم.
 
بالا پایین