جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی کیک قابلمه‌ای

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط BARAN. با نام کیک قابلمه‌ای ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 204 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع کیک قابلمه‌ای
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
cake-ghablame.jpg
کیک قابلمه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده بین المللی است که بافت آن بسیار نرم و لطیف می باشد
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
آرد۱٫۵ لیوان
روغن مایع¼ لیوان
آب جوش½ لیوان
بکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری
کنجد به مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
برای تهیه کیک قابلمه ای ساده در ابتدای کار روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم تا شعله پخش کن به خوبی گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم
حالا تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود. در ادامه آب جوش را به همراه روغن به کاسه اضافه کرده و بلافاصله با دور تند همزن برقی هم می زنیم.در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۲ تا ۳ مرحله به کاسه اضافه می کنیم و با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.در این مرحله درون یک قابلمه مناسب را با کره سرد چرب کرده، سپس مقداری کنجد درون قابلمه می ریزیم. در ادامه مایه کیک را درون قابلمه ریخته و قابلمه را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی خارج شودحالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم کیک به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود.توجه داشته باشید در حین پخت به هیچ عنوان درب قابلمه را باز نکنید، به دلیل اینکه پف کیک می خوابد. پس از گذشت ۱ ساعت کیک را تست می کنیم، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو کرده و خارج می کنیم.زمانی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم کیک خنک شود، سپس کیک را از قابلمه جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.
 
بالا پایین