جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی گراتن گوشت و بادمجان | طرز تهیه “گراتن گوشت و بادمجان”

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Trodi با نام گراتن گوشت و بادمجان | طرز تهیه “گراتن گوشت و بادمجان” ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 216 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع گراتن گوشت و بادمجان | طرز تهیه “گراتن گوشت و بادمجان”
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
“گراتن گوشت و بادمجان” بسیار خوشمزه می باشد که روش پخت آن به لازانیا شباهت بسیاری دارد.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
طرز تهیه گراتن گوشت و بادمجان
گراتن گوشت و بادمجان یک غذای خوشمزه برای علاقمندان به انواع گراتن می باشد که در ادامه دستور کامل پخت آن را مشاهده می فرمایید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مواد لازم برای مایه گوشتی
گوشت چرخ کرده 300 گرم
بادمجان 3 عدد متوسط
پیازنگینی خرد شده 1 عدد متوسط
سیررنده شده 2 حبه
رب گوجه 1/5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 7-8 ورق
قارچ ورقه ورقه شده 5-6 عدد بزرگ
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه و آویشن به میزان کافی
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
مواد لازم برای سس سفید گراتن
آرد 2 قاشق سوپخوری
شیر 2 لیوان
کره 20 گرم
نمک و فلفل مقداری
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
طرز تهیه گراتن گوشت و بادمجان
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای به قطر نیم سانت برش بزنید.و بر روی بادمجانها مقداری نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند. بعد از نیم ساعت بادمجان ها را با آب سرد آبکشی کنید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود و خشک شود. سپس در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
در یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود بعد پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد از تفت دادن پیازها گوشت چرخ کرده را داخل آن بریزید و به همراه پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
بعد از تفت گوشت قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و با شعله زیاد چند دقیقه تفت دهید تا قارچ ها آب بیندازند.حرارت شعله را کم کنید و سیر رنده شده را به همراه کمی نمک ، فلفل ، آویشن ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به همراه بقیه مواد تفت دهید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
بعد از این مرحله سس غذا را آماده کنید.
به این ترتیب که یک قابلمه کوچک را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آب قرار دهید تا ذوب شود بعد آرد را به کره اضافه کنید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کره و آرد شروع به حجم گرفتن بکنند.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و شیر را کم‌کم به آن اضافه کنید و نمک و فلفل را داخل قابلمه سس بریزید.دوباره سس را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا آرام آرام غلیظ شود.

بعد از اینکه سس را آماده کردید آن را به 4 قسمت تقسیم کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
[همیار سرپرست فرهنگ و هنر]
پرسنل مدیریت
همیار فرهنگ و هنر
مدیر تالار پزشکی
کاربر ممتاز
Dec
6,411
11,920
مدال‌ها
3
در مرحله بعد در یک ظرف مناسب بادمجان های سرخ شده را در کف ظرف بچینید و یک قسمت از سس را روی بادمجان ها بریزید و روی سس پنیر پیتزا بریزید. در لایه بعدی مایه گوشت را روی پنیر پیتزا پهن کنید و روی مایه گوشت سس را بریزید و روی سس دوباره پنیر پیتزا بریزید و دوباره این لایه ها را به ترتیب ادامه دهید و در آخر پنیر پیتزا را میریزیم.
 
بالا پایین