- Dec
- 613
- 14,036
- مدالها
- 4
وظیفه نیست☺خواهش میکنم، وظیفس.
از نظر من که به اندازه و سریعه.
الان نفهمیدم! به اندازهست ولی سریع؟
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!وظیفه نیست☺خواهش میکنم، وظیفس.
از نظر من که به اندازه و سریعه.
نه بابا این چه حرفی که می زنیدمرسی آقا محمد😊 به پای شما که نمیرسیم
سریعه اما توصیفات به اندازه است.وظیفه نیست☺
الان نفهمیدم! به اندازهست ولی سریع؟
شاید هم به قول خودت هر کسی یه نوع قلم داشته باشهسلام لیلاجان
مثل اثر قبلی هنرت در داستان پردازی و البته حرص دادن ما کاملا مشخصه، میدونیم که حالا حالاها باید منتظر رسیدن ماهی به ثبات بمونیم
اما ساختار رمانت چفت و بست محکم داره شخصیتها به همون اندازه که باید، حرص درآر هستند و از این لحاظ موفق شدی ما رو پای رمانت به عصبی شدن از دست اونها بکشی
من از شخصیت پردازی و داستان پردازی رمانت خوشم میاد مقداری درمورد ریتم قبول دارم سریعه اما بنظرم مناسب هم هست آزار دهنده نیست و فکر میکنم مشخصه قلمت همین ریتم هست
همین طور با قدرت پیش برو و امیدوارم قلمت رو خیلی های دیگه با کتابهایی که منتشر میکنی هم بشناسن دوست خوش ذوق من😍
میدونی یه سرعت توی ذات نوشته هات هستمرسی عزیزدلم لطف داری بهم😘
خوشحال میشم بدونم کجاها سیرش رو سریع پیش رفتم تا از این پس بتونم اصلاحش کنم☺
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک