جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

متفرقه گوشه ای از دل کتاب 📖

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط حنا نویس با نام گوشه ای از دل کتاب 📖 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,697 بازدید, 125 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع گوشه ای از دل کتاب 📖
نویسنده موضوع حنا نویس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حنا نویس
موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
بدترین جنبۀ تنهایی این است که مجبوری تحملش کنی. یا تحمل می‌کنی، یا غرق می‌شوی. باید تلاش کنی تا ذهن گرسنه‌ات را از نگاه به گذشته بازداری تا نابود نشوی.

📕 یکی مثل همه
✍🏻 فیلیپ راث
IMG_20220930_225342_940.jpg

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
یادگیری زبان بیش از آن‌که به خاطره‌ای از بهشت شبیه باشد، به طرد نخستین شبیه است؛ تبعید ناخواسته و خاموش به داخل نیستیِ موجود در قلبِ همۀ چیزهایی که بر آن‌ها اسم می‌گذاریم. شاید یادگیری حرف زدن کشفِ قدم‌به‌قدمِ این باشد که ما نمی‌توانیم هیچ‌چیزی دربارۀ هیچ‌چیزی بگویم.

📗 اگر به خودم برگردم
✍🏻والریا لوئیزلی
2727488.jpg

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
یادگیری زبان بیش از آن‌که به خاطره‌ای از بهشت شبیه باشد، به طرد نخستین شبیه است؛ تبعید ناخواسته و خاموش به داخل نیستیِ موجود در قلبِ همۀ چیزهایی که بر آن‌ها اسم می‌گذاریم. شاید یادگیری حرف زدن کشفِ قدم‌به‌قدمِ این باشد که ما نمی‌توانیم هیچ‌چیزی دربارۀ هیچ‌چیزی بگویم.

📗 اگر به خودم برگردم
✍🏻والریا لوئیزلی
3440077.jpg

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آن‌چه دیگران در حق تو می‌کنند، با آن‌چه دیگران وادارت می‌کنند در حق خودت بکنی و با آن‌چه خودت داوطلبانه با خودت می‌کنی.

📘 هیاهوی زمان
✍🏻جولیان بارنز
3089662.jpg

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
دوزخ موجودات زنده چیزی نیست که آمدنی باشد‌؛ اگر دوزخی باشد، هم‌اکنون آمده است، دوزخی که ما هر روز آن را زندگی می‌کنیم، دوزخی که ما از با هم بودن می‌سازیم. دو راه برای گریز از رنج دوزخ هست؛ اولی برای بسیار کسان آسان‌تر است: دوزخ را بپذیرند و طوری با آن یکی گردند که دیگر از دیدنش عاجز شوند. دومی پرخطر است و مراقبت و دل‌نگرانی دائمی می‌خواهد: بگردند و بیاموزند که چه و که، در دل دوزخ، از دوزخ برکنار است و آن‌گاه به یاریش بشتابند و به او مجالی دیگربار دهند.

📙 شهرهای ناپیدا
✍🏻 ایتالو کالوینو
4616611.jpg

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
شاید آدم ترجیح می‌داد درکش کنند تا دوستش بدارند.

📕 کتاب۱۹۸۴
✍🏻 جورج اورول
1092502.jpg

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
اشیاء کهنه و بی‌مصرف تسلطی عجیب بر انسان دارند. دور انداختن عینکی که شیشه‌هایش ترک خورده است یعنی اعتراف کنی تمام دنیایی که تابه‌حال از پشت این عینک دیده‌ای برای همیشه پشت سرت بر جا می‌ماند، یا برعکس، از جلوت سر در می‌آورد، در آن قلمرو نیستی که به‌سرعت به سمت تو در حرکت است… خرده‌ریزه‌های گذشته مثل لنگری هستند که روح را به چیزی بند می‌کنند که دیگر وجود ندارد.

📗 رفتیم بیرون سیگار بکشیم، هفده سال طول کشید
✍🏻 آبتین گلکار
3089665.jpg

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
هروقت دلت خواست عیب کسی رو بگیری، یادت باشه که تو این دنیا، همۀ مردم مزایای تو رو نداشته‌ن.

📘 گتسبی بزرگ
✍🏻 اسکات فیتز جرالد
4132321.jpg

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
صبح یکی از روزهای آوریل که هیچ تفاوتی با روزهای دیگر نداشت ناگهان به چیزی پی بردم، من با ریسک هدر دادن زندگی ام روبرو بودم.
متوجه شدم که روزها یکی پس از دیگری می‌گذرد. از خودم پرسیدم: اما من از زندگی چه می‌خواهم؟ خب، می‌خواهم شاد باشم. اما هرگز به این که چه چیز مرا خوشحال می‌کرد یا این که چطور می‌توانستم خوشحال باشم، فکر نکرده بودم...

📘 پروژه شادی
✍🏻گرچین رابین
1750591.jpg

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,481
مدال‌ها
3
مطالعه مرا در خلوت خود تسلی می‌بخشد. مرا از سنگینی بطالت اندوه‌بار آزاد می‌کند و در هر زمانی می‌تواند مرا از مصاحبت‌های کسالت‌بار خلاص کند ...

هر زمان که درد خیلی کُشنده و شدید باشد، مطالعه چاقوی درد را کُند می‌کند.

برای منحرف کردن ذهنم از افکار مأیوس کننده، صرفاً نیاز دارم به کتاب‌ها پناه ببرم.

📘 تسلی‌بخشی‌های فلسفه
✍🏻آلن دوباتن
2704194.jpg

بالا پایین