جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی یوتیوبرهای ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط Mahi.otred با نام یوتیوبرهای ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,865 بازدید, 129 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع یوتیوبرهای ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

سوال هایی درمورد میا :​

ایا او بیماری مربوط به تغذیه و غذا دارد ؟

خیر ، او تمام غذاها را دوست دارد و به غذایی حساسیت ندارد

قد و وزن میا چقدر است ؟

قد : ۱۷۱ وزن : نامشخص

میا به چه ورزش هایی علاقه دارد ؟

فوتبال و بسکتبال . ولی وقتی بچه بود در یک مسابقه ی بسکتبال پنیک کرد و توپ را به سبد تیم خودش پرتاب کرد . یکی از الگوهای میا در بچگی حمید استیلی ، فوتبالیست مشهور بود .

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ILLUSION
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
میا وقتی از دانشگاه فارغ ال تحصیل شد مشغول چه کاری شد ؟

شروع به خواندن ایلتس کرد و ایلتس خود را گرفت . همچنین کمی جدی تر به سمت گرافیک رفت . و در اواخر دانشگاه خود در یک شرکت توسعه دهنده بازی به نام رهنما شروع به کار کرد . تا اردیبهشت سال ۱۳۹۶ که یوتیوب را شروع کرد .

نام مادر میا چیست ؟

هنوز مشخص نیست

میا وقتی در ایران بود ، تنها زندگی می کرد ؟

خیر ، او و برادرش و شاید خواهرش در یک اپاراتمان با والدین خود زندگی می کردند .

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
mia-and-korosh.jpg

• تایید
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

بیوگرافی سرنا امینی​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12
سرنا امینی متولد 28 دی ماه 1372 در مشهد، واینر و چهره اینستاگرامی است
تحصیل کرده رشته عکاسی دیجیتال می باشد که با ویدیوهای طنز در فضای مجازی مشهور شد و حالا پیشنهاد بازیگری حرفه ای دارد و یک مادر هم است

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

خانواده​

سرنا امینی (Serna Amini) فرزند سوم خانواده است و یک خواهر و یک برادر بزرگتر از خود دارد، خواهرش «سلین امینی» میکاپ آرتیست می باشد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

واینری از 26 سالگی​

فعالیت خود را از سال 1398 وقتی 26 ساله بود با ساخت دابسمش از کارهای «فردین جهانشیری» هنرمند تربت حیدریه شروع کرد که آن زمان تنها 24 نفر فالوور داشت
در ادامه با تشویق خانواده، ساخت کلیپ را شروع کرد تا اینکه چند ماه بعد با فالوورهای میلیونی چهره اش شناخته تر شد

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

مربی ایروبیک بودم​

قبل از شروع به ساخت ویدیوها در اینستاگرام، بعنوان مربی رشته «ایروبیک» تدریس می کردم و راستش همیشه حسرت اینکه بازیگر بشوم را داشتم
هر وقت یک فیلم و سریالی می دیدم همیشه می گفتم ای وای نشد که منم بازیگر بشوم تا اینکه با دیدن ویدیوهایی که تو اینستاگرام وایرال می شد گفتم چرا من نه ؟!

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

ازدواج و پسرش​

سرنا امینی سال 1392 وقتی 20 ساله بود با همسرش «امین شهری» ازدواج کرد، که ایشونم هم در برخی کلیپ هایش گاهی بازی می کند و ثمره این زندگی یک فرزند پسر است

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

نحوه آشنایی با همسر​

زمانی که توی عکاسی کار می کردم یه خانمی برامون کار طراحی عکس عروس و داماد انجام می داد که اون خانمه همسایه شوهرم اینا بودند
از طرف ایشون کاملا سنتی به خانواده همسرم معرفی شدم و به خواستگاریم آمدند و بعد از دو سه جلسه، ازدواج کردیم

بالا پایین