جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی یوتیوبرهای ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط Mahi.otred با نام یوتیوبرهای ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,865 بازدید, 129 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع یوتیوبرهای ایرانی
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

خواننده مورد علاقه​

در بین خواننده ها از دوران دبیرستان صدای علی عبدالمالکی را گوش می دادم و بهترین اتفاق هم فالوو کردنم توسط ایشون بود که به خودشونم از این علاقه گفتم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

بازیگران مورد علاقه​

از بین بازیگران ایرانی بازی نوید محمدزاده، بهرام افشاری و حامد بهداد را دوست دارم و در بازیگران هندی هم طرفدار کاجول ، شاهرخ خان و سلمان خان هستم
در بین خانم های ایرانی هم ترانه علیدوستی و پریناز ایزدیار را خیلی دوست دارم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

شغل اول​

قبل شروع به ساخت کلیپ از زمان دبیرستان بعنوان عکاس فعالیت ام را شروع کردم و بیشتر در مجالس مختلف از جمله عروسی ها کار عکاسی می کردم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

نوشتن ایده ها​

صفر تا صد ایده تا ادیت کلیپ هایم را خودم انجام می دهم ، البته همسرم هم کمک می کند اما تمام ایده را خودم می نویسم و شاخ و برگ بهش می دم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

فوبیا از سقوط هواپیما​

فوبیای هواپیما دارم، نه اینکه برم تو هواپیما سقوط کنم که البتم اونم هست ولی بیشتر از اینکه هواپیما بیاد تو صورتم یا خونمون بخوره، می ترسم ! وای !

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

در سلام بمبئی دو !​

هنوز مشخص نیست و پیش تولید این فیلم هم شروع نشده، اما آقای قربان محمدپور (کارگردان) فیلم سلام بمبئی به من لطف داشتند و یک صحبت هایی داشتم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

فوتبالی نیستم​

اهل فوتبال نیستم و بطبع طرفدار استقلالی و پرسپولیس هم نیستم و تنها بازیکنان فوتبالی که می شناستم خداداد عزیزی و علی دایی است

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

جدی و احساسی​

خیلی آدم احساسی و جدی هستم، بر خلاف چیزی که همه تصور می کنند یا می بینند نیستم، فیلم هندی بازم و بیشتر تو فاز گریه و غم هستم

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

دوست دارم شبیه جواد عزتی باشم​

تو سبک بازی دوست دارم مثل جواد عزتی باشم، هم توی طنز محشره هم تو کار جدی خوب است ، دوست دارم مردم هم منو بعنوان یک بازیگر اینطور بشناسند

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,490
مدال‌ها
12

جنجال فیلم رقص​

اسفند ماه 1400 انتشار ویدیویی از رقص عربی یک دختر خانم در فضای مجازی با تیترهای «لو رفتن رقص سرنا امینی» در اینستاگرام بسیار وایرال شد
چند روز بعد خانم امینی در یک لایو اینستاگرامی با گریه و ناراحتی اعلام کرد من یک زن متاهل و مادرم و هیچ وقت همچین کاری نمی کنم
در نهایت این چهره محبوب اینستاگرامی با حضور در پلیس فتا و ثبت شکایت توانست موضوع را اثبات کرده و خود را از تبعات این شباهت تبرئه کند

بالا پایین