جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته جمع‌آوری نکات توسط شاهدخت با نام ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 869 بازدید, 53 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته جمع‌آوری نکات
نام موضوع ۱۰ گام ساده برای نوشتن یک کتاب و آموزش نویسندگی کتاب برای مبتدی‌ها
نویسنده موضوع شاهدخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهدخت
موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
• کتاب دیگری بنویسید
بیشتر نویسندگان از اولین کتاب خود خجالت می‌کشند. من هم قطعا همینطور بودم اما بدون آن کتاب اول، شما هرگز درس‌هایی را که ممکن است در غیر اینصورت از دست دهید، یاد نمی‌گیرید. بنابراین، نتیجه زحمت و کارتان را در اینجا ارائه کنید، در ابتدا شکست بخورید اما دوباره تلاش کنید. این تنها راهی است که شما بهتر می‌شوید. شما باید تمرین کنید، بدین معنا که باید نوشتن را ادامه دهید.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
هر نویسنده از جایی شروع به کار کرده است و بسیاری از آن‌ها با به زور جا دادن نویسندگی در جاهای خالی زندگی روزمره‌شان آغاز کردند. من هم همینطور شروع کردم و ممکن است که شما نیز از جایی شروع کنید. کسانی که این کار را انجام می‌دهند آن‌هایی هستند که به طور مداوم و برای مدت طولانی این کار را می‌کنند. شما هم می‌توانید همین کار را انجام دهید.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
دلیل این که اکثر افراد کتاب‌های خود را تمام نمی‌کنند
هر سال میلیون‌ها کتاب ناتمام می‌مانند. کتاب‌هایی که می‌توانند به مردم کمک کنند و زیبایی و دانایی را در جهان به وجود بیاورند اما این کتاب‌ها هرگز بوجود نمی‌آیند! در یک یا چند مورد، دلیل همیشه یکسان است: نویسنده دست از کار کشیده است.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
شاید شما هم با این قضیه سروکار داشته‌اید. شروع به نوشتن یک کتاب کرده اما هرگز آن را تکمیل نکردید. گیر کردید و نمی‌دانستید که چطور کار را تمام کنید. یا نسخه خطی خود را تکمیل کردید اما نمی‌دانستید بعد از آن چه کاری باید انجام دهید. بدتر از آن، شما کتابی را نوشتید، اما هیچ‌ک.س به آن توجه نکرد. هیچ ک.س آن را نخرید یا نخواند.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
من قبلا در این موقعیت بوده‌ام!

در حقیقت، اولین کتاب‌هایی را که نوشتم اصلا این کار را نکردم؛ حتی با یک ناشر سنتی. سال‌ها طول کشید تا این را یاد بگیرم، اما این جمله چیزی است که هیچ‌ک.س تا به حال به من نگفته است:

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
“قبل از اینکه بتوانید پرفروشترین کتاب را روانه بازار کنید، ابتدا باید آن را بنویسید.“

جِف گویینز

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
منظور من این است که بسیاری از نویسندگان می‌نشینند تا شاهکار خود را بنویسند، با فرض این که این همه آن چیزی است که وجود دارد. فقط بشین و بنویس! اما هنگامی که نویسندگان پرجایزه و موفق جهان را بررسی کردم، متوجه شدم که نوشتن شاهکار چیزی نیست که نویسندگان چیره دست انجام می‌دهند. آن‌ها به نشستن برای نوشتن بسیار اهمیت می‌دهند و اجازه می‌دهند که کلمات جاری شوند.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
همه نویسندگان بزرگ نیاز به سبکی دارند که می‌توانند به آن اعتماد کنند. من و شما متفاوت نیستیم. اما دستیابی به سبک یک نویسنده که چطور پرفروشترین کتاب را پس از پرفروشترین کتاب قبلی می‌نویسن، همیشه ساده نیست. بنابراین مجبور شدم سبک خودم را پیدا کنم و یک چارچوب صریح «نوشتن کتاب» ایجاد کنم که کار می‌کند. این چیزی است که من آن را «یک روش برای پرتیراژترین کتاب بنویس» می‌نامم که به من کمک می‌کند تا به یک کتاب نوشته شده و آماده برای ارائه کردن برسم.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
این بخشی است که من هرگز در هیچ یک از کلاس‌ها نیاموختم. تولید کاری که به فروش برسد، فقط نوشتن چیزی که شما فکر می‌کنید خوب است، نیست. پیدا کردن ایده‌های است که هم شما و هم مخاطبان را هیجان زده کند. تعمق و تفکر از آغاز تا انتهای کل فرآیند و در عین حال داشتن مسئولیت‌پذیری مناسب برای ادامه دادن است.

موضوع نویسنده

شاهدخت

سطح
10

^ناظر کیفی کتاب^
ناظر کیفی کتاب
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
12,720
40,334
مدال‌ها
25
به عبارت دیگر، فرایند نوشتن مهم است، خیلی مهم است. شما نه تنها باید کتاب خود را کامل کنید، بلکه باید چیزی که ارزش خرید دارد را بنویسید. اگر می‌خواهید شانس خود را برای اتمام کتاب‌تان به حداکثر برسانید، به یک طرح محک زده شده نیاز دارید.

بالا پایین