جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی ۱۴۰۳/۶/۱۱...

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط (:Shaparak با نام ۱۴۰۳\/۶\/۱۱... ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,320 بازدید, 33 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع ۱۴۰۳\/۶\/۱۱...
نویسنده موضوع (:Shaparak
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط shirin_s

EMMA-

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
4,125
18,181
مدال‌ها
3
پیش خودت میگی چه‌قدر زود گذشت و چه زود پیر شدم ولی تو پیر نشدی تو فقط یکم بزرگ شدی!
واسه این آدم خیلی خوش‌حالم مواظب خودت و خوبی‌هات باش!

آخرین ویرایش:

Miss.Ghazal

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
271
2,245
مدال‌ها
2
سال دیگه همین موقع وقتی داری این متن رو می‌خونی این رو بدون که تو دیگه اون آدم قبلی و سابق نیستی، چه سختی‌ها و زخم‌هایی رو که تحمل کردی، چه شب‌هایی رو تا صبح بیدار موندی و چه تلاش‌هایی که برای آینده کردی.
می‌دونم و درکت می‌کنم.
هیچکس پشتت نبود، درکت نکرد، برای گریه‌هات تب نکرد، برای غم‌هات مرحم نبود.
ولی غزاله، اگه هیچکسی تا حالا این حرف رو بهت نزده من می‌زنم:
( خودِ عزیزم، خودِ دوست داشتنیِ من! یک خسته نباشیدی بهت میگم بابت تموم سختی‌هایی که کشیدی و کم نیاوردی و ثابت کردی ضعیف نیستی و جا نزدی. بهت افتخار می‌کنم.
بله! بهت افتخار می‌کنم و می‌دونم هیچکسی تو نمیشه. پس به خودت افتخار کن چون تو کم کسی نیستی، تو بهترینِ خودتی)

و سخن آخر که:
نترس رفیق! من مثل کوه پشتتم و همیشه باهاتم. بهت افتخار می‌کنم که موفق شدی و خواهی ماند.

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,754
3,289
مدال‌ها
7
امسال هم مثل سال های پیش بزرگتر شدی اما بزرگی که آدم قبلی نیستی تو همونی شدی که توی رویاهام بود شاید گریه کردی و خندیدی اما تهش دلت به خدا خوش بود دیدی تلاشت جواب داد؟ خستگی همیشه توی رویاهای آدماست اما باید براش تلاش کرد زحمت کشید بدست آوردن هیچ چیزی آسون نیست مخصوصا آینده اما تو به آدمایی که گفتن هیچی نمیشی ثابت کردی زندگی به نمرات خط خورده‌ی برگه یا پوزخند های معلم نیست بلکه به تلاشی هست که تو براش زحمت کشیدی امسال هم مثل سال های دیگه از اون آدما بگذر مهربون باش شاید کسی قدر محبت رو ندونه اما تو ادامه بده الان تو جایی دور از وطن هستی دور از خانواده اما برمیگردی طوری که برای داداشت افتخار بشی شاید نبود موفقیت من رو ببینه اما توی خاک من رو درک میکنه بلاخره تو دنیای ما آدمیزادها هرچی به لیاقت بستگی داره لیاقت من هم آینده‌ای که پیش رو دارم سال دیگه شاید باشی شاید نباشی اما یادت باشه خدا خانواده ‌‌ات کنارتن آدمی باش که بعدا خاطره‌هات به یاد بمونه:)

سرجوخه؛

سطح
4

گرافیست انجمن
گرافیست انجمن
کاربر ممتاز
Jan
1,796
12,320
مدال‌ها
5
هنوز زنده‌ای لامصگ!!!
چه بوق جونی هسی تووو
آه اگر زنده بودم اینو میبینم و یاد الانی که با بخش پرستاری بشدت مبارزه میکنم میوفتم:/

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,149
مدال‌ها
4
بالآخره یه سال گذشت...
از اون روزهایی که فکر می‌کردی نمیگذره
از نمیشه هایی که گفتی نمیشه و شد...
از اون نمیگذره هایی ک گفتی نمیگذره و گذشت‌..
فقط ناممکنه که ناممکنه... :)
همه چیز ممکنه، همه چیز... :)

.Maria

سطح
5

▪︎کاربر ویژه▪︎
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jun
1,914
17,639
مدال‌ها
6
خوبی؟
تونستی؟
مراقب خودت بودی؟
من بهت افتخار میکنم❤️✨️

pen lady

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
697
5,954
مدال‌ها
5
یک سال گذشته و تو نتیجه‌ی زحمات و تلاشت رو می‌بینی اینکه تونستی باعث افتخاره خودت و خانواده‌ت باشی یا نه‌؟

Fatemeh.kaf

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
951
6,376
مدال‌ها
7
چطوری فاطیِ امسال؟ برقراری عزیز؟ رو به رشدی؟
می‌دونستی یک‌سال نزدیک‌تر شدی به هدفت؟
خوبه که می‌دونستی، راستی! خوشحالم که بهشون رسیدی، هدفای کوتاهتو میگم😉🩷

ایران.بانو

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,447
3,358
مدال‌ها
2
دیدی می تونی ...
دیدی قبول شدی ...
دیدی که راحت می تونی بری شیراز...دیدی کنکور آسون بود رتبه ات خوب شد به هدفت رسیدی...دیدی هیچی نداشت
( درصورتی که قبول نشدم پاک کنین چون این پیامو سال بع یه بار دیگه ببینم حتما خودمو میکشم)

بالا پایین